ÇGC’nin bu seferki konukları inşaat mühendisleri oldu

GÜNDEM 26.01.2017 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1691+ kez okundu.
 

ÇGC’nin bu seferki konukları inşaat mühendisleri oldu

İMO Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ÇGC’yi ziyaretinde Cumartesi günü gerçekleştirecekleri panele basın mensuplarını da davet etti
    ADANA – Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) genel kurulun ardından ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. ÇGC’nin bu seferki konukları İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya ve Şube Sekreteri Zekeriya Turanbayburt oldu. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Mutlu Mete ve Sefa Saygıdeğer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kaya ve Turanbayburt, basının ülkemiz için önemine dikkat çekti. Yeni dönemin ÇGC’ye ve tüm üyelere hayırlı olması dileğinde bulunan Kaya, zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarının çalışma şartlarının merkezi idare tarafından iyileştirilmesi gerektiğini belirtti. Basın özgürlüğü önündeki engellerin kaldırılmasının şart olduğunu kaydeden Kaya, tüm basın mensuplarına sevgi ve saygılarını sundu. PANELE DAVET ETTİ İMO Adana Şube Başkanı Kaya, İMO tarafından 28 Ocak Cumartesi günü saat 14.30’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek Anayasa Paneline tüm basın mensuplarını davet etti. Kaya, CHP Bursa Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. İhsan Kamalak’ın konuşmacı olarak katılacağı panelin açılış konuşmasının kendisi tarafından, moderatörlüğünün ise 27. ve 28. Dönem Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık tarafından yapılacağını duyurdu. Ziyareti için Kaya ve Turanbayburt’a teşekkür eden Esendemir ise, cemiyetin ve basın mensuplarının çıkarları doğrultusunda samimi bir çalışma yürüteceklerini dile getirdi.
İMO Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ÇGC’yi ziyaretinde Cumartesi günü gerçekleştirecekleri panele basın mensuplarını da davet etti

 

 

ADANA – Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) genel kurulun ardından ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. ÇGC’nin bu seferki konukları İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya ve Şube Sekreteri Zekeriya Turanbayburt oldu.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Mutlu Mete ve Sefa Saygıdeğer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kaya ve Turanbayburt, basının ülkemiz için önemine dikkat çekti.
Yeni dönemin ÇGC’ye ve tüm üyelere hayırlı olması dileğinde bulunan Kaya, zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarının çalışma şartlarının merkezi idare tarafından iyileştirilmesi gerektiğini belirtti. Basın özgürlüğü önündeki engellerin kaldırılmasının şart olduğunu kaydeden Kaya, tüm basın mensuplarına sevgi ve saygılarını sundu.
PANELE DAVET ETTİ
İMO Adana Şube Başkanı Kaya, İMO tarafından 28 Ocak Cumartesi günü saat 14.30’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek Anayasa Paneline tüm basın mensuplarını davet etti.
Kaya, CHP Bursa Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. İhsan Kamalak’ın konuşmacı olarak katılacağı panelin açılış konuşmasının kendisi tarafından, moderatörlüğünün ise 27. ve 28. Dönem Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık tarafından yapılacağını duyurdu.
Ziyareti için Kaya ve Turanbayburt’a teşekkür eden Esendemir ise, cemiyetin ve basın mensuplarının çıkarları doğrultusunda samimi bir çalışma yürüteceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.