Oteldeki büyük tehlike!

GÜNDEM 01.02.2017 - 15:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1595+ kez okundu.
 

Oteldeki büyük tehlike!

  Adana’da etkili olan fırtına bir otelin üzerindeki baz istasyonunu söktü. Baz istasyonu bina üzerinde su tanklarının önünde düşme tehlikesine rağmen öylece duruyor. Araç ve insanların üzerine düşmesi halinde facia yaratacak olan baz istasyonu Cemalpaşa mahallesi,  Bahar caddesindeki Sarı Konak Otel üzerinde büyük bir tehlike yaratıyor. İNSAN HAYATINI HİÇE SAYIYORLAR Fırtınanın söktüğü ve otel binasına takılı kalan, büyük tehlike yaratan baz istasyonuna hiç kimsenin müdahale etmemesi dikket çekti. Baz istasyonunun düşmesi ihtimali olan ve insanların geçtiği bina önünde de hiç bir önlem alınmaması ise  “ duyarsızlığın bu kadırana da pes” dedirtti. İnsan hayatı hiçe sayılıyor.  

 

Adana’da etkili olan fırtına bir otelin üzerindeki baz istasyonunu söktü. Baz istasyonu bina üzerinde su tanklarının önünde düşme tehlikesine rağmen öylece duruyor. Araç ve insanların üzerine düşmesi halinde facia yaratacak olan baz istasyonu Cemalpaşa mahallesi,  Bahar caddesindeki Sarı Konak Otel üzerinde büyük bir tehlike yaratıyor.

İNSAN HAYATINI HİÇE SAYIYORLAR

Fırtınanın söktüğü ve otel binasına takılı kalan, büyük tehlike yaratan baz istasyonuna hiç kimsenin müdahale etmemesi dikket çekti. Baz istasyonunun düşmesi ihtimali olan ve insanların geçtiği bina önünde de hiç bir önlem alınmaması ise  “ duyarsızlığın bu kadırana da pes” dedirtti. İnsan hayatı hiçe sayılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.