Optimum’da heyecan dorukta

05.02.2017 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1988+ kez okundu.
 

Optimum’da heyecan dorukta

BMW X3 KAZANMA ŞANSI İÇİN SON 15 GÜN   Benzersiz kampanya ve çekilişleri ile alışverişi keyfe dönüştüren Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nin son model BMW X3 kazandıran kampanyası için geri sayım başladı. Yerli ve yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan Optimum’un, bir ziyaretçisini sıfır kilometre otomobil sahibi yapacağı kampanyada son günler yaklaştıkça heyecan arttı.  Önceki yıllarda sıfır kilometre Mercedes C180, Jaguar XF ve Mini Cooper D hediye eden Optimum’un yeni hediyesi BMW X3’ün talihlisi, 19 Şubat tarihinde sonlanacak kampanya sonrası belli olacak. Aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin çekiliş hakkı kazandığı kampanyaya katılan ziyaretçiler, otomobilin yanı sıra Samsung TV, Samsung Galaxy S7, iPhone 6S ve iPad Mini gibi teknoloji ürünlerinden birini kazanma şansı yakalayacak. Alışverişlerini belgeleyen fiş veya faturalar ile danışmaya başvuruda bulunan Optimum Club üyeleri çekiliş hakkı elde ediyor. Ziyaretçiler, her 150 TL ve üzeri alışveriş için yeni bir çekiliş hakkına sahip oluyor.  

BMW X3 KAZANMA ŞANSI İÇİN SON 15 GÜN

 

Benzersiz kampanya ve çekilişleri ile alışverişi keyfe dönüştüren Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nin son model BMW X3 kazandıran kampanyası için geri sayım başladı.

Yerli ve yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan Optimum’un, bir ziyaretçisini sıfır kilometre otomobil sahibi yapacağı kampanyada son günler yaklaştıkça heyecan arttı.  Önceki yıllarda sıfır kilometre Mercedes C180, Jaguar XF ve Mini Cooper D hediye eden Optimum’un yeni hediyesi BMW X3’ün talihlisi, 19 Şubat tarihinde sonlanacak kampanya sonrası belli olacak.

Aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin çekiliş hakkı kazandığı kampanyaya katılan ziyaretçiler, otomobilin yanı sıra Samsung TV, Samsung Galaxy S7, iPhone 6S ve iPad Mini gibi teknoloji ürünlerinden birini kazanma şansı yakalayacak.

Alışverişlerini belgeleyen fiş veya faturalar ile danışmaya başvuruda bulunan Optimum Club üyeleri çekiliş hakkı elde ediyor. Ziyaretçiler, her 150 TL ve üzeri alışveriş için yeni bir çekiliş hakkına sahip oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.