YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANAN KILIÇKAYA MAHALLESİ MEVLİD PROGRAMI DÜZENLEDİ

06.02.2017 - 12:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2626+ kez okundu.
 

YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANAN KILIÇKAYA MAHALLESİ MEVLİD PROGRAMI DÜZENLEDİ

  Kılıçkaya Mahallesi muhtarlığı tarafından yol çalışmalarının tamamlanması nedeniyle Mevlid okutuldu.   Büyükşehir Yasası ile köy iken mahalleye dönen ve Ceyhan Belediyesi’ne bağlanan Kılıçkaya Mahallesi muhtarlığı tarafından düzenlenen Mevlid programına Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’te davet edildi.   BAŞKANA TEŞEKKÜR Mahalle Muhtarı Mükremin Sökmen ve mahalle sakinleri, mahallelerinin yollarını kilit parke ile döşeyerek tozdan ve çamurdan kurtaran Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e teşekkür ederek “ Allah başkanımızdan ve emeği geçenlerden razı olsun” dedi.   HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR Göreve geldikleri günden beri vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmenin gayretinde olduklarını ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, davetlerinden dolayı Kılıçkaya muhtarlığına ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.   ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, çalışmalarına bu anlayışla devam edeceklerini söyledi.   Acı ve tatlı günde Ceyhanlı hemşehrileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Alemdar Öztürk, “ acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır. Biz de Ceyhanlı hemşehrilerimizin acı tatlı günlerinde hep yanlarında olmanın gayretindeyiz. Bu gün de Kılıçkaya mahallemizin tamamlanan kilit parke yol çalışması nedeniyle buradayız. Hayırlı uğurlu olsun. Onların duası bizlere yeter.” diye konuştu. 

 

Kılıçkaya Mahallesi muhtarlığı tarafından yol çalışmalarının tamamlanması nedeniyle Mevlid okutuldu.

 

Büyükşehir Yasası ile köy iken mahalleye dönen ve Ceyhan Belediyesi’ne bağlanan Kılıçkaya Mahallesi muhtarlığı tarafından düzenlenen Mevlid programına Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’te davet edildi.

 

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Mükremin Sökmen ve mahalle sakinleri, mahallelerinin yollarını kilit parke ile döşeyerek tozdan ve çamurdan kurtaran Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e teşekkür ederek “ Allah başkanımızdan ve emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Göreve geldikleri günden beri vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmenin gayretinde olduklarını ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, davetlerinden dolayı Kılıçkaya muhtarlığına ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 

‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ düsturuyla hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, çalışmalarına bu anlayışla devam edeceklerini söyledi.

 

Acı ve tatlı günde Ceyhanlı hemşehrileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Alemdar Öztürk, “ acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır. Biz de Ceyhanlı hemşehrilerimizin acı tatlı günlerinde hep yanlarında olmanın gayretindeyiz. Bu gün de Kılıçkaya mahallemizin tamamlanan kilit parke yol çalışması nedeniyle buradayız. Hayırlı uğurlu olsun. Onların duası bizlere yeter.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.