Ücretsiz etkinliğin biletini parayla mı satıyorlar ?

GÜNDEM 06.02.2017 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1281+ kez okundu.
 

Ücretsiz etkinliğin biletini parayla mı satıyorlar ?

    ADANA’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Dünya ve Türkiye Dans Şampiyonası organizasyonuna Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 180 bin lira para aktardığı öne sürüldü. İŞÇİ MAAŞI ÖDEMEK İÇİN BORÇLANDILAR AMA.. İşçi maaşı ve müteahhit alacakları ödenemediği için borçlanma yetkisi alan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin uçak biletleri başta olmak üzere dansçıların bir çok masrafı için 180 bin TL bütçe ayırdığı iddia edildi. 40-50 TL’YE SATIYORLAR İDDİASI Türkiye ve Dünya Dans Sporları Federasyonu'nun düzenlediği şampiyona için dansçılar, Adana Anemon Oteli'nde toplanırken, ücretsiz etkinliğin biletlerinin ise dans okulunda el altından 40-50 liraya satıldığı da iddialar arasında.        

 

 

ADANA’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Dünya ve Türkiye Dans Şampiyonası organizasyonuna Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 180 bin lira para aktardığı öne sürüldü.

İŞÇİ MAAŞI ÖDEMEK İÇİN

BORÇLANDILAR AMA..

İşçi maaşı ve müteahhit alacakları ödenemediği için borçlanma yetkisi alan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin uçak biletleri başta olmak üzere dansçıların bir çok masrafı için 180 bin TL bütçe ayırdığı iddia edildi.

40-50 TL’YE SATIYORLAR İDDİASI
Türkiye ve Dünya Dans Sporları Federasyonu'nun düzenlediği şampiyona için dansçılar, Adana Anemon Oteli'nde toplanırken, ücretsiz etkinliğin biletlerinin ise dans okulunda el altından 40-50 liraya satıldığı da iddialar arasında.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.