Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Karataş adliyesini ziyaret ettiler

KÜLTÜR-SANAT 17.02.2017 - 15:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2732+ kez okundu.
 

Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Karataş adliyesini ziyaret ettiler

  Adana Barosu, Karataş Adliyesi'ne ziyarette bulundu. Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekteri Av. Semih Gökayaz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal, Av. Furkan Kılıç, Av. Hasan Alkan ve Av. A. Duygu Özgüven ilk olarak Karataş Cumhuriyet Savcısı Uğur Yazıcı ve Özkan Kiper’i ziyaret etti. Baro heyeti daha sonra Asliye Ceza Hakimi Filiz Demir ve Asliye Hukuk Hakimi Fatma Yelda Sakin’i de ziyaret etti. Baro Başkanı Av. Veli KÜÇÜK, görüşmelerde mesleki konular ve meslektaşlarının sorunlarının gündeme geldiğini belirterek, “Verimli bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

 

Adana Barosu, Karataş Adliyesi'ne ziyarette bulundu.

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekteri Av. Semih Gökayaz, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal, Av. Furkan Kılıç, Av. Hasan Alkan ve Av. A. Duygu Özgüven ilk olarak Karataş Cumhuriyet Savcısı Uğur Yazıcı ve Özkan Kiper’i ziyaret etti.

Baro heyeti daha sonra Asliye Ceza Hakimi Filiz Demir ve Asliye Hukuk Hakimi Fatma Yelda Sakin’i de ziyaret etti.

Baro Başkanı Av. Veli KÜÇÜK, görüşmelerde mesleki konular ve meslektaşlarının sorunlarının gündeme geldiğini belirterek, “Verimli bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.