Bursasporlu Taraftarlar Bıçaklarla Futbolculara Saldırdı, Harun Tekin'i Dövdü

SPOR 25.02.2017 - 10:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2606+ kez okundu.
 

Bursasporlu Taraftarlar Bıçaklarla Futbolculara Saldırdı, Harun Tekin'i Dövdü

Bursaspor taraftarları, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından dönüş yolunda takım otobüsünü durdurarak bıçak ve sopalarla futbolculara saldırdı, Harun Tekin'in yüzünde morluklar oluştu.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olan Bursasporlu futbolcular, dönüş yolunda taraftarların saldırısına uğradı. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, OsmangaziKöprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi. FUTBOLCULARA SALDIRDILAR Ellerinde bıçak ve sopalarla otobüse giren taraftarlar, futbolculara saldırmaya başladı. Takımın çoğunluğunun darp edildiği olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu bildirildi. Futbolcular ve kulüp personeli tarafından güçlükle otobüsten çıkarılan taraftarlar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tüm futbolcular, saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu.
Bursaspor taraftarları, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından dönüş yolunda takım otobüsünü durdurarak bıçak ve sopalarla futbolculara saldırdı, Harun Tekin'in yüzünde morluklar oluştu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olan Bursasporlu futbolcular, dönüş yolunda taraftarların saldırısına uğradı. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, OsmangaziKöprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi.

FUTBOLCULARA SALDIRDILAR

Ellerinde bıçak ve sopalarla otobüse giren taraftarlar, futbolculara saldırmaya başladı. Takımın çoğunluğunun darp edildiği olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu bildirildi. Futbolcular ve kulüp personeli tarafından güçlükle otobüsten çıkarılan taraftarlar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tüm futbolcular, saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.