Adana’da Okullararası Gençler (A) Güreş İl Birinciliği Yapıldı

SPOR 27.02.2017 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2710+ kez okundu.
 

Adana’da Okullararası Gençler (A) Güreş İl Birinciliği Yapıldı

-Müsabakalara Grekoromende  14 ,Serbeste' de 18 okuldan toplam 133 Sporcu Katıldı     Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullararası Gençle r( A) Güreş İl Birinciliği" tamamlandı. Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen   “Okullararası Gençler (A) Güreş İl Birinciliği” ne Grekoromende  14 , Serbeste' de 18 okuldan  133 sporcu katıldı. Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakaların 3 gün süründüğünü belirti. Müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Bilgiç, konuşmasında şunlara yer verdi: “ Kilolarında başarılı olan sporcular ileriki aylarda belirlenecek olan ilde yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecekler. Adana’da güreşin gelişmesinde çok büyük payı olan tesis ve malzeme konusunda önemli katkılarda bulunan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederiz.” Bu arada müsabakaları Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel,İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Müdür Miktad Birer ve Asım Savaş Tesisi Amiri Mehmet Durmaz izledi.  

-Müsabakalara Grekoromende  14 ,Serbeste' de 18 okuldan toplam 133 Sporcu Katıldı

 

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullararası Gençle r( A) Güreş İl Birinciliği" tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonunda gerçekleştirilen   “Okullararası Gençler (A) Güreş İl Birinciliği” ne Grekoromende  14 , Serbeste' de 18 okuldan  133 sporcu katıldı.

Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakaların 3 gün süründüğünü belirti.

Müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Bilgiç, konuşmasında şunlara yer verdi:

“ Kilolarında başarılı olan sporcular ileriki aylarda belirlenecek olan ilde yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecekler. Adana’da güreşin gelişmesinde çok büyük payı olan tesis ve malzeme konusunda önemli katkılarda bulunan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederiz.”

Bu arada müsabakaları Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)Adana Koordinatörü Murat Adıgüzel,İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Müdür Miktad Birer ve Asım Savaş Tesisi Amiri Mehmet Durmaz izledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.