Altın Koza’ya 36’ncı icra!

GÜNDEM 05.03.2017 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2114+ kez okundu.
 

Altın Koza’ya 36’ncı icra!

  Üzerinde 35 haciz bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Altın Koza A.Ş’ye 36’ncı haciz geldi. ADANA TARİHİNDE İLK! Adana tarihinde ilk kez kapısına kamyonet dayanıp eşyaları kaldırılan Altın Koza’dan  alacağı olanlar adeta sıraya girdi. Uluslararası Adana Film Festivali'ni de düzenleyen Altın Koza A.Ş tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. ASKİ BORÇLANDIRILMIŞTI Adana tarihindeki  ilk kez Hüseyin Sözlü döneminde ASKİ borçlandırıldı. Daha önce  Büyükşehir Belediyesi’ne  borç veren ASKİ, ilk olarak 34,5 milyon, son olarak da 150 milyon TL borçlandırılmıştı. ADETA İFLAS ETMİŞ … Daha önce 452 milyon, son olarak 140 milyon TL borçlanan , Türkiye’de SGK’ya en fazla borcu olan, işçi alacaklarını bile ödemekte zorlanan Adana Büyükşehir Belediyesi adeta iflas etmiş bir görüntü veriyor.   FOTO:-Seyhan İlçesi’ndeki tarihi Kız Lisesi’nde faaliyet yürüten Altın Koza A.Ş.’ye  daha önce 245 bin TL’lik borcu nedeniyle haciz gelmiş, şirkete ait, bilgisiyar, yazıcı, buzdolabı gibi eşyalar, bir kamyonetin kasasına yüklenmişti.  

 

Üzerinde 35 haciz bulunan Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Altın Koza A.Ş’ye 36’ncı haciz geldi.

ADANA TARİHİNDE İLK!

Adana tarihinde ilk kez kapısına kamyonet dayanıp eşyaları kaldırılan Altın Koza’dan  alacağı olanlar adeta sıraya girdi. Uluslararası Adana Film Festivali'ni de düzenleyen Altın Koza A.Ş tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.

ASKİ BORÇLANDIRILMIŞTI

Adana tarihindeki  ilk kez Hüseyin Sözlü döneminde ASKİ borçlandırıldı. Daha önce  Büyükşehir Belediyesi’ne  borç veren ASKİ, ilk olarak 34,5 milyon, son olarak da 150 milyon TL borçlandırılmıştı.

ADETA İFLAS ETMİŞ …

Daha önce 452 milyon, son olarak 140 milyon TL borçlanan , Türkiye’de SGK’ya en fazla borcu olan, işçi alacaklarını bile ödemekte zorlanan Adana Büyükşehir Belediyesi adeta iflas etmiş bir görüntü veriyor.

 

FOTO:-Seyhan İlçesi’ndeki tarihi Kız Lisesi’nde faaliyet yürüten Altın Koza A.Ş.’ye  daha önce 245 bin TL’lik borcu nedeniyle haciz gelmiş, şirkete ait, bilgisiyar, yazıcı, buzdolabı gibi eşyalar, bir kamyonetin kasasına yüklenmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.