ADANA KADIN DAYANIŞMASI YUMURTALIKTA

KÜLTÜR-SANAT 17.03.2017 - 09:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2592+ kez okundu.
 

ADANA KADIN DAYANIŞMASI YUMURTALIKTA

YUMURTALIK BELEDİYESİ ve YUM-DER işbirliğinde 8 MART KADINLAR GÜNÜ etkinliği kapsamında ADANA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ ve ADANA ÇOCUK VE KADIN HAKLARI DERNEĞİNİ ağırladı.  '' KADIN NE İSTER -HAK VE ÖZGÜRLÜKLER '' konulu programda açıiış konuşmasını Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK ve YUM-DER Başkanı Özcan Bilgin  yaptı. Kadın Meclisi başkanı Z.Cennet ünal, Yumurtalık Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gül Derya Erişmen ile Sarıçam Meclis üyesi Melahat Ongun un Kadınlar ile ilgili konuşmalarının ardından. 8-MART 105 Yaşında isimli kısa filim izlendi. ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça’nın  “Kadınlar ne İster- Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Mutlu Aile- Mutlu Toplum Sunumunun” ardından Kadın Meclisi Hukuk Grup Başkanı Av. Dilara Özuğur “Şiddet ve türleri-  6284 sayılı yasa- kadın hak ve Özgürlükleri konulu “ sunumu yaptı. Sorulara cevap verdi. Toplantı sonrası Belediye Başkanı Türkeş Filik’i makamında ziyaret eden Adana grubu getirdikleri hediyeleri başkana takdim ettiler.YUMURTALIK Kalesini de gezen Kadın Meclisi ve ÇKHD Yöneticileri,  Otobüs desteği vererek ilçe ziyaretleri yapabilmemize vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.

YUMURTALIK BELEDİYESİ ve YUM-DER işbirliğinde 8 MART KADINLAR GÜNÜ etkinliği kapsamında ADANA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ ve ADANA ÇOCUK VE KADIN HAKLARI DERNEĞİNİ ağırladı.

 '' KADIN NE İSTER -HAK VE ÖZGÜRLÜKLER '' konulu programda açıiış konuşmasını Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK ve YUM-DER Başkanı Özcan Bilgin  yaptı. Kadın Meclisi başkanı Z.Cennet ünal, Yumurtalık Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gül Derya Erişmen ile Sarıçam Meclis üyesi Melahat Ongun un Kadınlar ile ilgili konuşmalarının ardından. 8-MART 105 Yaşında isimli kısa filim izlendi. ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça’nın  “Kadınlar ne İster- Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Mutlu Aile- Mutlu Toplum Sunumunun” ardından Kadın Meclisi Hukuk Grup Başkanı Av. Dilara Özuğur “Şiddet ve türleri-  6284 sayılı yasa- kadın hak ve Özgürlükleri konulu “ sunumu yaptı. Sorulara cevap verdi.

Toplantı sonrası Belediye Başkanı Türkeş Filik’i makamında ziyaret eden Adana grubu getirdikleri hediyeleri başkana takdim ettiler.YUMURTALIK Kalesini de gezen Kadın Meclisi ve ÇKHD Yöneticileri,  Otobüs desteği vererek ilçe ziyaretleri yapabilmemize vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlüye çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.