AÇILIŞLARI TEKİN BİNGÖL YAPACAK

GÜNDEM 26.03.2017 - 12:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1870+ kez okundu.
 

AÇILIŞLARI TEKİN BİNGÖL YAPACAK

  Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi'nin klasiği haline gelen Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Her cuma saat 14.00'te Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde başkan yardımcıları ve müdürlerle halkın karşısına çıkan Başkan Soner Çetin, Halk Günü'nü vatandaşların alkışları eşliğinde başlattı. Rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini ve halka verdiği tüm sözleri de yerine getireceğini vurgulayan Çetin, " Her salı açılış yapıp, halkla kucaklaşmamızı sürdürüyoruz. 28 Nisan Salı günü 2 açılış birden yapacağız ve açılışları CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl ile gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimi bekliyorum" dedi.     Seçildiği günden bu yana her hafta aralıksız halk günü yapan DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz cuma yine halkla buluştu. Halk Günü'nü vatandaşların alkışları eşliğinde başlatan Başkan Soner Çetin'e, vatandaşların talep ve önerilerinin yanı sıra hizmetler için teşekkür etti. Rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini ve halka verdiği tüm sözleri yerine getireceğini vurgulayan Çetin, "Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Her hafta açılış yapıyor, halkımızla kucaklaşıyoruz. Halkla iç içe olmak bizim görevimiz. Siz bizi makamda oturalım diye seçmediniz. Ben belediye başkanıyım ve halkın hizmetkarıyım" dedi.   SEMT KREŞİ VE SATRANÇ TEMALI PARK   Halk Günü'ne katılan vatandaşları yapacakları açılışlara davet eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 28 Nisan Salı günü 2 açılış birden yapacaklarını ve açılışları CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile gerçekleştireceklerini söyledi. Çetin, "CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl, temelini yine beraber attığımız Güzelyalı Semt Kreşimizin açılışına katılacak. Sayın Tekin Bingöl ile salı günü 2 açılış birden gerçekleştireceğiz. Saat 17.00'de Türkiye'de bir ilk olan Satranç temalı parkımızın açılışını yapıp, saat 18.00'de ise Güzelyalı Semt Kreşimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı bekliyorum" diye konuştu.

 

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi'nin klasiği haline gelen Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Her cuma saat 14.00'te Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde başkan yardımcıları ve müdürlerle halkın karşısına çıkan Başkan Soner Çetin, Halk Günü'nü vatandaşların alkışları eşliğinde başlattı. Rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini ve halka verdiği tüm sözleri de yerine getireceğini vurgulayan Çetin, " Her salı açılış yapıp, halkla kucaklaşmamızı sürdürüyoruz. 28 Nisan Salı günü 2 açılış birden yapacağız ve açılışları CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl ile gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimi bekliyorum" dedi.  

 

Seçildiği günden bu yana her hafta aralıksız halk günü yapan DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz cuma yine halkla buluştu. Halk Günü'nü vatandaşların alkışları eşliğinde başlatan Başkan Soner Çetin'e, vatandaşların talep ve önerilerinin yanı sıra hizmetler için teşekkür etti.
Rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini ve halka verdiği tüm sözleri yerine getireceğini vurgulayan Çetin, "Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Her hafta açılış yapıyor, halkımızla kucaklaşıyoruz. Halkla iç içe olmak bizim görevimiz. Siz bizi makamda oturalım diye seçmediniz. Ben belediye başkanıyım ve halkın hizmetkarıyım" dedi.

 

SEMT KREŞİ VE SATRANÇ TEMALI PARK

 

Halk Günü'ne katılan vatandaşları yapacakları açılışlara davet eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 28 Nisan Salı günü 2 açılış birden yapacaklarını ve açılışları CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile gerçekleştireceklerini söyledi. Çetin, "CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl, temelini yine beraber attığımız Güzelyalı Semt Kreşimizin açılışına katılacak. Sayın Tekin Bingöl ile salı günü 2 açılış birden gerçekleştireceğiz. Saat 17.00'de Türkiye'de bir ilk olan Satranç temalı parkımızın açılışını yapıp, saat 18.00'de ise Güzelyalı Semt Kreşimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm halkımızı bekliyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.