Yaşlılara işitme semineri

SAĞLIK-YAŞAM 28.03.2017 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1574+ kez okundu.
 

Yaşlılara işitme semineri

  Medical Park Tarsus Hastanesi’nin eğitim ve bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Bu kez Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, yaşlılara ‘işitme’ semineri verdi MEDİCAL PARK Tarsus Hastanesi’nin kamuoyunu sağlıkla ilgili bilgilendirmeye yönelik çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Bu kez Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde yaşlılara ‘Yaşa bağlı işitme problemleri ve çözüm yolları’ konulu bir seminer verdi.   FARKLI HASTALIKLARI ANLATTI Tarsus Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu’nun ortaklaşa organizasyonuyla gerçekleşen eğitimde Op. Dr. Aykut Bozan işitme sorunları hakkında sunum yaptı. Op. Dr. Aykut Bozan sunumunda, orta kulakla ilgili hastalıklardan kaynaklanan iletim tipi işitme kaybı, iç kulak işitme siniri ve beyinle ilgili hastalıklardan kaynaklanan alım tipi işitme kaybı ve işitme yollarının birden fazla bölgesinde hasar bulunmasından kaynaklanan karışık işitme kayıpları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.   SORULARI DA YANITLADI İşitme kaybının belirti ve bulguları, kulak kirini temizleme, işitme cihazlarının türleri ve kullanım amaçları, koklear implant gibi konulara da değinen Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, seminerin ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı. Semineri izleyen yaşlılar ve yakınları, özellikle işitme cihazlarıyla ilgili sorular sordu. Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu yöneticileri etkinlik için Op. Dr. Aykut Bozan ve Medical Park Tarsus Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.   Not: Bu yazı sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktora başvurmak gereklidir. 

 

Medical Park Tarsus Hastanesi’nin eğitim ve bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Bu kez Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, yaşlılara ‘işitme’ semineri verdi

MEDİCAL PARK Tarsus Hastanesi’nin kamuoyunu sağlıkla ilgili bilgilendirmeye yönelik çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Bu kez Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde yaşlılara ‘Yaşa bağlı işitme problemleri ve çözüm yolları’ konulu bir seminer verdi.

 

FARKLI HASTALIKLARI ANLATTI

Tarsus Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu’nun ortaklaşa organizasyonuyla gerçekleşen eğitimde Op. Dr. Aykut Bozan işitme sorunları hakkında sunum yaptı. Op. Dr. Aykut Bozan sunumunda, orta kulakla ilgili hastalıklardan kaynaklanan iletim tipi işitme kaybı, iç kulak işitme siniri ve beyinle ilgili hastalıklardan kaynaklanan alım tipi işitme kaybı ve işitme yollarının birden fazla bölgesinde hasar bulunmasından kaynaklanan karışık işitme kayıpları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

 

SORULARI DA YANITLADI

İşitme kaybının belirti ve bulguları, kulak kirini temizleme, işitme cihazlarının türleri ve kullanım amaçları, koklear implant gibi konulara da değinen Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, seminerin ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı. Semineri izleyen yaşlılar ve yakınları, özellikle işitme cihazlarıyla ilgili sorular sordu. Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu yöneticileri etkinlik için Op. Dr. Aykut Bozan ve Medical Park Tarsus Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.

 

Not: Bu yazı sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktora başvurmak gereklidir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.