KİLOSU 3 LİRAYA SUCUK YAPTIR!

28.03.2017 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1489+ kez okundu.
 

KİLOSU 3 LİRAYA SUCUK YAPTIR!

ADANA- Adana’da Kasaplar Odası’nca işletilen  sucuk imalathanesi ilgi görüyor.  Hazır yapım yerine kendi ürettikleri sucuğu yemek isteyenlerin 1 kg. sucuk için 3 lirayı gözden çıkarması gerekiyor. Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal mahallesindeki imalathanede, sucuk yaptırmak isteyenlerin  kendilerine parça halinde et getirmesi gerektiğini söyledi. Üretimin titiz ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirildiğini anlatan Yağmur,  “Veteriner kontrolünün ardından baharatı da kendimiz ekleyip kilogramı 3 liradan üretim yapıyoruz” dedi. Yağmur, imalathanede yapılan sucuğun baharat ayarını kendilerinin yaptığını anlatarak isteyenlere sucukları fırında kurutup verebildiklerini de sözlerine ekledi. 

ADANA- Adana’da Kasaplar Odası’nca işletilen  sucuk imalathanesi ilgi görüyor.  Hazır yapım yerine kendi ürettikleri sucuğu yemek isteyenlerin 1 kg. sucuk için 3 lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal mahallesindeki imalathanede, sucuk yaptırmak isteyenlerin  kendilerine parça halinde et getirmesi gerektiğini söyledi. Üretimin titiz ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirildiğini anlatan Yağmur,  “Veteriner kontrolünün ardından baharatı da kendimiz ekleyip kilogramı 3 liradan üretim yapıyoruz” dedi.

Yağmur, imalathanede yapılan sucuğun baharat ayarını kendilerinin yaptığını anlatarak isteyenlere sucukları fırında kurutup verebildiklerini de sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.