İspanyol Ekibi Alaves, Ozan Tufan İçin İlk Teması Kurdu

SPOR 01.04.2017 - 08:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2289+ kez okundu.
 

İspanyol Ekibi Alaves, Ozan Tufan İçin İlk Teması Kurdu

Fenerbahçe'de beklenen performası gösteremeyen ve Advocaat'ın 'kiralayın' dediği Ozan Tufan için İspanyol ekibi Alaves, oyuncunun menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı.
Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ozan Tufan'a La Liga'dan teklif var. Dick Advocaat'ın yaptığı, "Ozan ve Salih'i kiralayın yoksa kaybedecekseniz" sözleri üzerine Fenerbahçe yönetimi özellikle 7 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Ozan Tufaniçin yollar aramaya başladı. BRUMA VE EMRE ÖRNEĞİ Ozan için de İspanya'ya gidip yıldız olarak dönen Bruma gibi, Deportivo formasıyla hayata dönen Emre Çolak gibi bir hamle yapılması kararı alındı. Dick Advocaat'ın tavsiyesiyle bir süredir Ozan Tufan'a İspanya'da takım arayan Fenerbahçe'ye beklediği ilk teklif geldi...   ALAVES'TEN TEMAS VAR La Liga'da UEFA Avrupa Ligi'ni zorlayan Alaves, Ozan'ı bir yıllığına kiralamak için menajeri ile temas kurdu. Sampdoria'dan aldıkları Nenad Krsticic'ten beklediğini alamayan İspanyol ekibi Ozan'ı kiralamak istiyor.
Fenerbahçe'de beklenen performası gösteremeyen ve Advocaat'ın 'kiralayın' dediği Ozan Tufan için İspanyol ekibi Alaves, oyuncunun menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı.

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ozan Tufan'a La Liga'dan teklif var. Dick Advocaat'ın yaptığı, "Ozan ve Salih'i kiralayın yoksa kaybedecekseniz" sözleri üzerine Fenerbahçe yönetimi özellikle 7 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Ozan Tufaniçin yollar aramaya başladı.

BRUMA VE EMRE ÖRNEĞİ

Ozan için de İspanya'ya gidip yıldız olarak dönen Bruma gibi, Deportivo formasıyla hayata dönen Emre Çolak gibi bir hamle yapılması kararı alındı. Dick Advocaat'ın tavsiyesiyle bir süredir Ozan Tufan'a İspanya'da takım arayan Fenerbahçe'ye beklediği ilk teklif geldi...

 

ALAVES'TEN TEMAS VAR

La Liga'da UEFA Avrupa Ligi'ni zorlayan Alaves, Ozan'ı bir yıllığına kiralamak için menajeri ile temas kurdu.

Sampdoria'dan aldıkları Nenad Krsticic'ten beklediğini alamayan İspanyol ekibi Ozan'ı kiralamak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.