Okullararası Yıldızlar Kız ve Erkek Yüzme Yarışmaları Tamamlandı

SPOR 10.04.2017 - 09:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2518+ kez okundu.
 

Okullararası Yıldızlar Kız ve Erkek Yüzme Yarışmaları Tamamlandı

-Müsabakalara 23 Okuldan Toplam 96 Sporcu Katıldı. - Adana Gündoğdu Koleji Kız Ve Erkek'lerde  İl Birincisi Oldu.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Yıldızlar Kız ve Erkek Yüzme Yarışı" na 23 okuldan  45'i bayan toplam 96 sporcu katıldı. Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular, serbest, sırt, kelebek ve kurbağalama dallarında birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Velilerin de çocuklarına destek verdikleri dikkati çekti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Ramazan Bahadır,Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi (TOHM) Yüzme Koordinatörü Sami Akgöz  Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan izledi. Bu arada, dereceye giren sporculara madalya ve  kupalarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Ramazan Bahadır , Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan Yüzme İl Hakem Kurulu As Başkanı Hasan Özkanlıer ve müsabakalara katılan okulların Beden Eğitim Öğretmenleri verdiler. Müsabakalarda dereceye giren okulların  takım sıralaması şunlar: Erkeklerde: 1-Adana Gündoğdu Koleji 2- Erkan Koleji 3-Adana TED Koleji   Kızlarda: 1- Adana Gündoğdu Koleji 2-Özel Başkent  Okulları 3-Erkan Koleji  

-Müsabakalara 23 Okuldan Toplam 96 Sporcu Katıldı.

- Adana Gündoğdu Koleji Kız Ve Erkek'lerde  İl Birincisi Oldu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Yıldızlar Kız ve Erkek Yüzme Yarışı" na 23 okuldan  45'i bayan toplam 96 sporcu katıldı.

Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular, serbest, sırt, kelebek ve kurbağalama dallarında birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Velilerin de çocuklarına destek verdikleri dikkati çekti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Ramazan Bahadır,Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi (TOHM) Yüzme Koordinatörü Sami Akgöz  Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan izledi.

Bu arada, dereceye giren sporculara madalya ve  kupalarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Ramazan Bahadır , Atatürk Yüzme Havuzu Tesisi Amiri Selçuk Babacan Yüzme İl Hakem Kurulu As Başkanı Hasan Özkanlıer ve müsabakalara katılan okulların Beden Eğitim Öğretmenleri verdiler.

Müsabakalarda dereceye giren okulların  takım sıralaması şunlar:

Erkeklerde:

1-Adana Gündoğdu Koleji

2- Erkan Koleji

3-Adana TED Koleji

 

Kızlarda:

1- Adana Gündoğdu Koleji

2-Özel Başkent  Okulları

3-Erkan Koleji

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.