AK Parti’den TÜMSİAD’a ‘Teşekkür’ Ziyareti

SİYASET 25.04.2017 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2432+ kez okundu.
 

AK Parti’den TÜMSİAD’a ‘Teşekkür’ Ziyareti

ADANA- AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Başkan Yardımcı Mehmet Ali Özmansur, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can  ve Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, referandumdaki desteklerinden dolayı TÜMSİAD Adana Şubesine teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ziyarette yaptığı konuşmasında,‘’16 Nisan referandumunda, dünya’nın gözü ülkemiz üzerindeydi. Çok şükür,  milletimiz özgür iradesi ile evet dediği  için, sonuçtan memnunuz’’ ifadesini kullandı. TÜMSİAD’ın verdiği desteğe özellikle teşekkür eden  Yeni, ‘’İnşallah bundan sonra Türkiye; sosyo-ekonomik ve kültürel alanda şahlanacaktır’’dedi. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Millet olarak, huzur ve istikrara ihtiyacımız vardı. TÜMSİAD ailesi de, iradesini huzur ve istikrardan yana kullandı. TÜMSİAD,  hep Devletinin yanında oldu, daima da öyle olacaktır ’’ şeklinde konuştu.

ADANA- AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Başkan Yardımcı Mehmet Ali Özmansur, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can  ve Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, referandumdaki desteklerinden dolayı TÜMSİAD Adana Şubesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ziyarette yaptığı konuşmasında,‘’16 Nisan referandumunda, dünya’nın gözü ülkemiz üzerindeydi. Çok şükür,  milletimiz özgür iradesi ile evet dediği  için, sonuçtan memnunuz’’ ifadesini kullandı. TÜMSİAD’ın verdiği desteğe özellikle teşekkür eden  Yeni, ‘’İnşallah bundan sonra Türkiye; sosyo-ekonomik ve kültürel alanda şahlanacaktır’’dedi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Millet olarak, huzur ve istikrara ihtiyacımız vardı. TÜMSİAD ailesi de, iradesini huzur ve istikrardan yana kullandı. TÜMSİAD,  hep Devletinin yanında oldu, daima da öyle olacaktır ’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.