“1 Mayıs’ta alanlardayız”

30.04.2017 - 12:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1354+ kez okundu.
 

“1 Mayıs’ta alanlardayız”

TMMOB Adana İKK Sekreteri Ali Kuzu, meslektaşlarını ve Adana halkını 1 Mayıs yürüyüşüne çağırdı
    TMMOB, 1 Mayıs’a çağırdı   ADANA – Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Ali Kuzu, Türkiye’nin dört bir yanında kutlanacak olan 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde meslektaşlarını ve Adana halkını alanlara çağırdı. Adana’da 1 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’da Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu önünde toplanılarak Uğur Mumcu Meydanı’na kadar 1 Mayıs yürüyüşü gerçekleşeceğini belirten Kuzu, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs'ın, 16 Nisan anayasa referandumu sonrası bu yıl her zamankinden daha önemli olduğunu vurgulayarak “1 Mayıs'ta güçlü katılımımızla alanlarda olalım” çağrısı yaptı. “1 MAYIS DAHA ANLAMLI” Bu yılın 1 Mayıs’ının, 16 Nisan referandumunun hemen ardından geldiği için özel bir anlamı bulunduğunu ifade eden Kuzu, “Emekçilerin uluslararası birlik, mücadele, dayanışma günü olan 1 Mayıs’ı, referandumdaki HAYIR’larımızın ardından kutluyoruz. Bu 1 Mayıs, emekçilerin emek düşmanlarına, sömürü ve baskı düzenine, dikta özlemlerine karşı 16 Nisan’da güçlü bir şekilde gösterdikleri HAYIR tutumunun bir devamı niteliğindedir” dedi. Ali Kuzu, şöyle konuştu: “Bütün emekçileri, bütün mühendis, mimar, şehir plancılarını, yüreği insanlıktan  yana atanları,  HAYIR’ına ve ülkesinin geleceğine sahip çıkan herkesi, 1 Mayısta alanlarda buluşmaya, HAYIR’larımızı birlikte haykırmaya davet ediyoruz.”
TMMOB Adana İKK Sekreteri Ali Kuzu, meslektaşlarını ve Adana halkını 1 Mayıs yürüyüşüne çağırdı

 

 

TMMOB, 1 Mayıs’a çağırdı

 

ADANA – Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Ali Kuzu, Türkiye’nin dört bir yanında kutlanacak olan 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde meslektaşlarını ve Adana halkını alanlara çağırdı.

Adana’da 1 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’da Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu önünde toplanılarak Uğur Mumcu Meydanı’na kadar 1 Mayıs yürüyüşü gerçekleşeceğini belirten Kuzu, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs'ın, 16 Nisan anayasa referandumu sonrası bu yıl her zamankinden daha önemli olduğunu vurgulayarak “1 Mayıs'ta güçlü katılımımızla alanlarda olalım” çağrısı yaptı.

“1 MAYIS DAHA ANLAMLI”

Bu yılın 1 Mayıs’ının, 16 Nisan referandumunun hemen ardından geldiği için özel bir anlamı bulunduğunu ifade eden Kuzu, “Emekçilerin uluslararası birlik, mücadele, dayanışma günü olan 1 Mayıs’ı, referandumdaki HAYIR’larımızın ardından kutluyoruz. Bu 1 Mayıs, emekçilerin emek düşmanlarına, sömürü ve baskı düzenine, dikta özlemlerine karşı 16 Nisan’da güçlü bir şekilde gösterdikleri HAYIR tutumunun bir devamı niteliğindedir” dedi.

Ali Kuzu, şöyle konuştu: “Bütün emekçileri, bütün mühendis, mimar, şehir plancılarını, yüreği insanlıktan  yana atanları,  HAYIR’ına ve ülkesinin geleceğine sahip çıkan herkesi, 1 Mayısta alanlarda buluşmaya, HAYIR’larımızı birlikte haykırmaya davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.