19-21 Mayıs tarihleri arasında Offshore yarışları yapılacak.

SPOR 02.05.2017 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1392+ kez okundu.
 

19-21 Mayıs tarihleri arasında Offshore yarışları yapılacak.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer, Genel Sekreter İlker Danışoğlu ve Yelken Federasyonu Adana İl Temsilcisi Serdar İnözü’nü makamında kabul etti. Ataşbak, yelken sporunun Adana için en uygun kentler arasında olduğuna vurgu yaptı. Adana’da spor ailesi olarak iyi durumda olduklarını anımsatan Ataşbak “Kentimiz için elimizden geleni yapacağız.  Adana’nın tanıtımı için her zaman birlik içindeyiz. Yapılacak olan offshore yarışlarını sorunsuz bir şekilde tamamlanacağına inanıyorum ” diye konuştu. Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer,  19-21 Mayıs tarihleri arasında Seyhan Baraj Gölünde Offshore yarışlarının Adana’da yapılacağını söyledi. İl Müdürü Ataşbak’ın sıcak kanlı yaklaşımı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Koçer, “ 2011 yılından bu yana yarışmalar yapılmıyor. Bu sene 19 mayısta açılışı olacağı  geniş kapsamlı yarışlar için çalışmalara başladık” dedi. 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer, Genel Sekreter İlker Danışoğlu ve Yelken Federasyonu Adana İl Temsilcisi Serdar İnözü’nü makamında kabul etti.

Ataşbak, yelken sporunun Adana için en uygun kentler arasında olduğuna vurgu yaptı.

Adana’da spor ailesi olarak iyi durumda olduklarını anımsatan Ataşbak “Kentimiz için elimizden geleni yapacağız.  Adana’nın tanıtımı için her zaman birlik içindeyiz. Yapılacak olan offshore yarışlarını sorunsuz bir şekilde tamamlanacağına inanıyorum ” diye konuştu.

Adana Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ziya Alim Koçer,  19-21 Mayıs tarihleri arasında Seyhan Baraj Gölünde Offshore yarışlarının Adana’da yapılacağını söyledi.

İl Müdürü Ataşbak’ın sıcak kanlı yaklaşımı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Koçer, “ 2011 yılından bu yana yarışmalar yapılmıyor. Bu sene 19 mayısta açılışı olacağı  geniş kapsamlı yarışlar için çalışmalara başladık” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.