Demirtaş’a “Vakıflar Haftası “ Ziyareti

GÜNDEM 08.05.2017 - 12:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2113+ kez okundu.
 

Demirtaş’a “Vakıflar Haftası “ Ziyareti

  Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes ve beraberindeki kutlama komitesi üyeleri, Vali Yardımcısı Kadir Okatan ile birlikte Vakıflar Haftası kutlama etkinliklerinin başlaması dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.   Ziyaret sırasında Vali Demirtaş’a vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Recep Kafes, bu yılki konusu "Vakıf Medeniyeti ve Kudüs" olarak belirlenen hafta boyunca gerçekleştirilecek sergi, konferans, ikramlar gibi çeşitli etkinliklerle Vakıflar Haftası’nı kutlayacaklarını ifade etti.   Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş ise konuşmasında, sosyal ve kültürel alanda çok önemli çalışmalara imza atan vakıfların, bünyelerinde köklü değerleri barındırdıklarını ve sosyal anlamda ülkenin geleceğine çok önemli katkılar sunduğuna dikkat çekti.   Vali Mahmut Demirtaş, Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes ve beraberindeki kutlama komitesi üyelerinin nezdinde tüm vakıf çalışanlarına teşekkür ederken, Vakıflar Haftası’nı da bir kez daha kutladı.  

 

Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes ve beraberindeki kutlama komitesi üyeleri, Vali Yardımcısı Kadir Okatan ile birlikte Vakıflar Haftası kutlama etkinliklerinin başlaması dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında Vali Demirtaş’a vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Bölge Müdürü Recep Kafes, bu yılki konusu "Vakıf Medeniyeti ve Kudüs" olarak belirlenen hafta boyunca gerçekleştirilecek sergi, konferans, ikramlar gibi çeşitli etkinliklerle Vakıflar Haftası’nı kutlayacaklarını ifade etti.

 

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş ise konuşmasında, sosyal ve kültürel alanda çok önemli çalışmalara imza atan vakıfların, bünyelerinde köklü değerleri barındırdıklarını ve sosyal anlamda ülkenin geleceğine çok önemli katkılar sunduğuna dikkat çekti.

 

Vali Mahmut Demirtaş, Vakıflar Bölge Müdürü Recep Kafes ve beraberindeki kutlama komitesi üyelerinin nezdinde tüm vakıf çalışanlarına teşekkür ederken, Vakıflar Haftası’nı da bir kez daha kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.