Feriha Güvel, dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı

17.05.2017 - 11:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2559+ kez okundu.
 

Feriha Güvel, dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı

ADANA-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel'in eşi Feriha Güvel, yaşamını yitirdi. TOPRAĞA VERİLDİ Bir süreden bu yana rahatsız olan ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Feriha Güvel, önceki gün hakka yürüdü. Feriha Güvel dün öğle namazına mütakip Kabasakal Mezarlığında defnedildi.  DUALAR VE GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI Feriha Güvel’i son yolculuğuna ailesi ve sevenleri uğurladı. Öğle namazına müteakip kılanan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında toprağa verilen Feriha Güvel’in cenaze törenine CHP Adana Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Kültür eski bakanlarından Timurçin Savaş, Çukurova eski Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, CHP il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, il eski başkanlarından Fevzi Ciritçi, eski Milletvekili ve Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve yüzlerce vatandaş katıldı. Taziyeleri kabul eden Hulusi Güvel’in oldukça bitkin olduğu gözlendi. (EGEMEN)    

ADANA-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel'in eşi Feriha Güvel, yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Bir süreden bu yana rahatsız olan ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Feriha Güvel, önceki gün hakka yürüdü. Feriha Güvel dün öğle namazına mütakip Kabasakal Mezarlığında defnedildi. 

DUALAR VE GÖZYAŞLARI

ARASINDA UĞURLANDI

Feriha Güvel’i son yolculuğuna ailesi ve sevenleri uğurladı. Öğle namazına müteakip kılanan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları arasında toprağa verilen Feriha Güvel’in cenaze törenine CHP Adana Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Kültür eski bakanlarından Timurçin Savaş, Çukurova eski Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, CHP il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yılmaz, il eski başkanlarından Fevzi Ciritçi, eski Milletvekili ve Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Taziyeleri kabul eden Hulusi Güvel’in oldukça bitkin olduğu gözlendi. (EGEMEN)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.