TAŞERON İŞÇİ TEMSİLCİLERİNDEN ANKARA’YA ‘KADRO’ ÇIKARMASI

EKONOMİ 22.05.2017 - 12:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1906+ kez okundu.
 

TAŞERON İŞÇİ TEMSİLCİLERİNDEN ANKARA’YA ‘KADRO’ ÇIKARMASI

Türkiye’de en zor işlerin üstesinden gelen 1 milyon 200 bin taşeron işçinin kadroya alınması için dernek başkanlarıyla taşeron işçi temsilcileri Ankara’da bir araya gelip Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidecek.
Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun söz vermesine rağmen bir türlü müjdeli haberi alamayan işçiler, 2 ayda çözülecek sorunu 2 başbakan ile 4 çalışma bakanı eskitmelerine rağmen hala çözemedi. Kamu Taşeron Çalışanları Platformu Genel Başkanı ve Adana Kamu Şirket Çalışanları Başkanı Halit Önük, 80 ildeki taşeron işçi temsilcileri ve dernek başkanlarının Ankara’da bir araya geleceklerini söyledi. Kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını anlatan Önük, “Sabredin diyorlar, çatladık” dedi. BEKLEYECEK SABRIMIZ KALMADI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den randevu talep ettiklerini anlatan Önük, “23 Mayıs Salı ile 24 Mayıs Çarşamba günleri partilerin genel başkanları veya genel başkan yardımcıları ile bakanlarla görüşmek için çaba göstereceğiz. Sorunlarımızın çözüm yeri artık Meclis. Uzun zamandır kadro bekliyoruz. 2019 seçimleri yapılacaksa taşeron işçiler için bir şeyler yapmak zorundalar. Sabredin çalışmalar sürüyor diyorlar ancak bekleyecek sabrımız kalmadı. Taşeron işçilerle ilgili çalışmaların tamamlandığını biliyoruz. Kadro için dosyanın artık Meclis genel kuruluna getirilerek oylanmasını istiyoruz. Gitmiyor ise neden gitmediğini ise bilmek istiyoruz” diye konuştu.  
Türkiye’de en zor işlerin üstesinden gelen 1 milyon 200 bin taşeron işçinin kadroya alınması için dernek başkanlarıyla taşeron işçi temsilcileri Ankara’da bir araya gelip Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidecek.

Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun söz vermesine rağmen bir türlü müjdeli haberi alamayan işçiler, 2 ayda çözülecek sorunu 2 başbakan ile 4 çalışma bakanı eskitmelerine rağmen hala çözemedi.

Kamu Taşeron Çalışanları Platformu Genel Başkanı ve Adana Kamu Şirket Çalışanları Başkanı Halit Önük, 80 ildeki taşeron işçi temsilcileri ve dernek başkanlarının Ankara’da bir araya geleceklerini söyledi. Kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını anlatan Önük, “Sabredin diyorlar, çatladık” dedi.

BEKLEYECEK SABRIMIZ KALMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den randevu talep ettiklerini anlatan Önük, “23 Mayıs Salı ile 24 Mayıs Çarşamba günleri partilerin genel başkanları veya genel başkan yardımcıları ile bakanlarla görüşmek için çaba göstereceğiz. Sorunlarımızın çözüm yeri artık Meclis. Uzun zamandır kadro bekliyoruz. 2019 seçimleri yapılacaksa taşeron işçiler için bir şeyler yapmak zorundalar. Sabredin çalışmalar sürüyor diyorlar ancak bekleyecek sabrımız kalmadı. Taşeron işçilerle ilgili çalışmaların tamamlandığını biliyoruz. Kadro için dosyanın artık Meclis genel kuruluna getirilerek oylanmasını istiyoruz. Gitmiyor ise neden gitmediğini ise bilmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.