BARKAL KOOP’TA BAŞKAN BAŞLI'YA TAM DESTEK…

GÜNDEM 25.05.2017 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2728+ kez okundu.
 

BARKAL KOOP’TA BAŞKAN BAŞLI'YA TAM DESTEK…

      ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Minibüsçüler Esnaf Odası’na kayıtlı S.S.145 No’lu Barkal Yeşiloba Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu ile Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri yapıldı.   Başkan Kamil Başlı,  genel kurula katılan yönetim ve denetim kurulu üyelerinden raporlar ve listelerin oylamasında tam destek alarak güven tazeledi.   Kooperatif hizmet binasında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına, verilen teklifin oybirliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve  Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığına da üyelerden Ali Kurt seçildiler.   Bakanlık Temsilcilerinin, salonda yeterli çoğunluk bulunduğu yolundaki oluru üzerine, Divan Başkanı Nihat Sözütek, üyeleri saygı duruşuna davet etti.   Ardından gündem gereği, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço Koop Mali Müşaviri Esat Zihni Nartürk tarafından okunarak, üyelerin oylamasını sunuldu. Raporlar oy birliğiyle kabul edildi.    Seçimler bölümünde, Başkan Kamil Başlı ile Başkan Yardımcıları Halil Kocabaş, Hasan Acar ve İbrahim Halil Avcı ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Musa Göker, Ayhan Eryılmaz, Selahattin Kızılakça, Mesut Yağmurcu, M.Selami Yavuz, Şemşettin Özdemir, Denetim Kurulu Üyeleri Habib Yener, Rıza Baş, Ahmet Soydan ve Yener Özbek'ten oluşan listeler, ortakların oylarına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.   Genel kurul sonrası teşekkür için kürsüye gelen Koop Başkanı Kamil Başlı, ortaklara yoğun işlerini bırakarak kongreye katıldıkları için minnet duyduklarını ifade ederken, Barkal Koop'ta yeni dönem için daha  çok çalışarak, daha iyi hizmet vermeye gayret edeceklerini belirtti.   Başkan Nihat Sözütek de, Başkan Başlı ile yeni yönetimini kutlayarak, başarılar diledi.

 

 

 

ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Minibüsçüler Esnaf Odası’na kayıtlı S.S.145 No’lu Barkal Yeşiloba Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu ile Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri yapıldı.

 

Başkan Kamil Başlı,  genel kurula katılan yönetim ve denetim kurulu üyelerinden raporlar ve listelerin oylamasında tam destek alarak güven tazeledi.

 

Kooperatif hizmet binasında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına, verilen teklifin oybirliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve  Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığına da üyelerden Ali Kurt seçildiler.

 

Bakanlık Temsilcilerinin, salonda yeterli çoğunluk bulunduğu yolundaki oluru üzerine, Divan Başkanı Nihat Sözütek, üyeleri saygı duruşuna davet etti.

 

Ardından gündem gereği, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço Koop Mali Müşaviri Esat Zihni Nartürk tarafından okunarak, üyelerin oylamasını sunuldu. Raporlar oy birliğiyle kabul edildi. 

 

Seçimler bölümünde, Başkan Kamil Başlı ile Başkan Yardımcıları Halil Kocabaş, Hasan Acar ve İbrahim Halil Avcı ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Musa Göker, Ayhan Eryılmaz, Selahattin Kızılakça, Mesut Yağmurcu, M.Selami Yavuz, Şemşettin Özdemir, Denetim Kurulu Üyeleri Habib Yener, Rıza Baş, Ahmet Soydan ve Yener Özbek'ten oluşan listeler, ortakların oylarına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi.

 

Genel kurul sonrası teşekkür için kürsüye gelen Koop Başkanı Kamil Başlı, ortaklara yoğun işlerini bırakarak kongreye katıldıkları için minnet duyduklarını ifade ederken, Barkal Koop'ta yeni dönem için daha  çok çalışarak, daha iyi hizmet vermeye gayret edeceklerini belirtti.

 

Başkan Nihat Sözütek de, Başkan Başlı ile yeni yönetimini kutlayarak, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.