Gençlik Merkezi “Yarının Gençleri Hak’sız Büyümesin” etkinliği düzenledi.

31.05.2017 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1689+ kez okundu.
 

Gençlik Merkezi “Yarının Gençleri Hak’sız Büyümesin” etkinliği düzenledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından “Yarının Gençleri Hak’sız Büyümesin” etkinliği düzenlendi. Adana Gençlik Merkezi ve Eğitim-Bir-Sen Adana şubesinin ortaklaşa hazırladığı "Yarının Gençleri Hak'sız Büyümesin" projesi Tepebağ Anadolu Kız imam Hatip Lisesi ortaokul öğrencileriyle buluştu. Çocuk Edebiyatı Yazarı Mustafa Ökkeş Evren’in Tepebağ Anadolu Kız imam Hatip Lisesi ortaokul konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte yarının gençleri çocuklarımıza hak, adalet ve sorumluluk bilincini yerleştirmek ve empati duygularını harekete geçirmek amacıyla; “Yarının Gençleri Hak’sız Büyümesin” projesini ilk ve ortaokullarda hayata geçirildi. Evren, projeye katkı sağlayarak Animasyon ve karikatür gösterimi ile sürdürdüğü seminer sonunda soru cevap şeklinde giden programın ardından çocuklara Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri’ nin gerçekleştirdiği projeleri, aktiviteleri ve kulüp çalışmalarını da anlattı. Proje kapsamında çocuklarda hak, adalet ve sorumluluk bilincinin gelişmesine katkı sağlamak adına evrensel "Çocuk Hakları" maddelerini anlatan animasyon gösterimi ve çocuk hakları ihlallerini gösteren karikatür sunumu yapıldı.  Projeye anlatımlarıyla katkı sağlayan çocuk edebiyatı Yazarı Mustafa Ökkeş Evren'in "Hiç Hak'sız Olur Mu Çocuklar?" kitabı öğrencilere hediye edildi

Adana Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından “Yarının Gençleri Hak’sız Büyümesin” etkinliği düzenlendi.

Adana Gençlik Merkezi ve Eğitim-Bir-Sen Adana şubesinin ortaklaşa hazırladığı "Yarının Gençleri Hak'sız Büyümesin" projesi Tepebağ Anadolu Kız imam Hatip Lisesi ortaokul öğrencileriyle buluştu.

Çocuk Edebiyatı Yazarı Mustafa Ökkeş Evren’in Tepebağ Anadolu Kız imam Hatip Lisesi ortaokul konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte yarının gençleri çocuklarımıza hak, adalet ve sorumluluk bilincini yerleştirmek ve empati duygularını harekete geçirmek amacıyla; “Yarının Gençleri Hak’sız Büyümesin” projesini ilk ve ortaokullarda hayata geçirildi.

Evren, projeye katkı sağlayarak Animasyon ve karikatür gösterimi ile sürdürdüğü seminer sonunda soru cevap şeklinde giden programın ardından çocuklara Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezleri’ nin gerçekleştirdiği projeleri, aktiviteleri ve kulüp çalışmalarını da anlattı.

Proje kapsamında çocuklarda hak, adalet ve sorumluluk bilincinin gelişmesine katkı sağlamak adına evrensel "Çocuk Hakları" maddelerini anlatan animasyon gösterimi ve çocuk hakları ihlallerini gösteren karikatür sunumu yapıldı.

 Projeye anlatımlarıyla katkı sağlayan çocuk edebiyatı Yazarı Mustafa Ökkeş Evren'in "Hiç Hak'sız Olur Mu Çocuklar?" kitabı öğrencilere hediye edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.