ADANALI BOTAŞ’A SAHİP ÇIKTI

SPOR 02.06.2017 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1632+ kez okundu.
 

ADANALI BOTAŞ’A SAHİP ÇIKTI

Botaş Spor’uı maçlarını Adana yerine Ankara'da yapma kararı almasına tepki var. Botaş’ın kararına tepki gösterenlere CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü ve Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir de destek verdi.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Botaş Spor Kulübü’nün maçlarını Adana yerine Ankara'da yapma kararı almasına tepkiler sürüyor. Botaşspor’un karşılaşmalarını gerçekleştirdiği Menderes Kapalı Spor Salonu önünde toplanan bir grup öğrenci ile veli “Botaş bizimdir, bizim kalacak” sloganları attı. Botaş’ın taşınmasına tepki gösterenlere CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü ve Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir de destek verdi. Grup adına konuşan Halil Koç, Adana’nın elinden bir yıldızın daha kaydığını söyledi. Avrupa’da Adana markasıyla final oynayan ilk Türk takımı olan Botaşspor’un bu başarılarını Çukurova topraklarında başardığını anlattı. ADANALIYA BASKETBOL SEVGİSİ AŞILADI Koç, “30 yılı aşkın bir süreçte kendi modelini oluşturarak ilke ve prensipleri doğrultusunda ve istikrarlı bir şekilde ilerleyen Botaşspor kendi bünyesinde oluşturduğu spor okulları, okul takımları, yaptığı paneller, sosyal sorumluk projeleri ve Adana şehriyle bütünleşerek hem kendi taraftarını oluşturmuş hem de topluma basketbol sevgisini aşılamıştır. Botaşspor Adana’nındır öyle de kalmalıdır.” dedi. Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, Botaşspor yetkililerinin salonla ilgili sıkıntı yaşandığından dolayı aldıkları ileri sürülen kararı gözden geçirmesini, bunun için Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kendilerine destek verebileceğini anlattı.  
Botaş Spor’uı maçlarını Adana yerine Ankara'da yapma kararı almasına tepki var. Botaş’ın kararına tepki gösterenlere CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü ve Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir de destek verdi.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Botaş Spor Kulübü’nün maçlarını Adana yerine Ankara'da yapma kararı almasına tepkiler sürüyor.

Botaşspor’un karşılaşmalarını gerçekleştirdiği Menderes Kapalı Spor Salonu önünde toplanan bir grup öğrenci ile veli “Botaş bizimdir, bizim kalacak” sloganları attı.

Botaş’ın taşınmasına tepki gösterenlere CHP Adana milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü ve Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir de destek verdi. Grup adına konuşan Halil Koç, Adana’nın elinden bir yıldızın daha kaydığını söyledi. Avrupa’da Adana markasıyla final oynayan ilk Türk takımı olan Botaşspor’un bu başarılarını Çukurova topraklarında başardığını anlattı.

ADANALIYA BASKETBOL SEVGİSİ AŞILADI

Koç, “30 yılı aşkın bir süreçte kendi modelini oluşturarak ilke ve prensipleri doğrultusunda ve istikrarlı bir şekilde ilerleyen Botaşspor kendi bünyesinde oluşturduğu spor okulları, okul takımları, yaptığı paneller, sosyal sorumluk projeleri ve Adana şehriyle bütünleşerek hem kendi taraftarını oluşturmuş hem de topluma basketbol sevgisini aşılamıştır. Botaşspor Adana’nındır öyle de kalmalıdır.” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Eski Başkanı Sedat Sözlü, Botaşspor yetkililerinin salonla ilgili sıkıntı yaşandığından dolayı aldıkları ileri sürülen kararı gözden geçirmesini, bunun için Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kendilerine destek verebileceğini anlattı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.