ASGD’den Botaşspor’un Ankara’ya taşınmasına tepki

SPOR 03.06.2017 - 14:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1748+ kez okundu.
 

ASGD’den Botaşspor’un Ankara’ya taşınmasına tepki

  Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Botaşspor’un Ankara’ya götürülmesinin yanlı olduğunu savundu. Boz, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Botaşspor’un Adana’nın bir markası olduğunu belirterek, “Botaşspor gerek lig maçlarında gerekse Avrupa Kupalarında Adana’nın ekibi olarak mücadele etmiştir. Dolayısıyla Adana’nın değeri olan Botaşspor’un Ankara’ya taşınması son derece yanlıştır. Botaş yetkilileri bir an önce bu yanlıştan dönmeliler” dedi. Adanalılar’ın Botaşspor’a sahip çıkması gerektiğini vurgulayan ASGD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, “Adanalılar özellikle Avrupa Kupası maçlarında Menderes Spor Salonu’na gelerek Botaşspor’a destek vererek sahip çıkmışlardır. Şimdi de Botaşspor’un Adana’da kalması için Adanalılar sahip çıkmalı. Botaşspor Adana’nın takımıdır ve öyle kalmalıdır” diye konuştu.  

 

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Botaşspor’un Ankara’ya götürülmesinin yanlı olduğunu savundu. Boz, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Botaşspor’un Adana’nın bir markası olduğunu belirterek, “Botaşspor gerek lig maçlarında gerekse Avrupa Kupalarında Adana’nın ekibi olarak mücadele etmiştir. Dolayısıyla Adana’nın değeri olan Botaşspor’un Ankara’ya taşınması son derece yanlıştır. Botaş yetkilileri bir an önce bu yanlıştan dönmeliler” dedi.

Adanalılar’ın Botaşspor’a sahip çıkması gerektiğini vurgulayan ASGD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, “Adanalılar özellikle Avrupa Kupası maçlarında Menderes Spor Salonu’na gelerek Botaşspor’a destek vererek sahip çıkmışlardır. Şimdi de Botaşspor’un Adana’da kalması için Adanalılar sahip çıkmalı. Botaşspor Adana’nın takımıdır ve öyle kalmalıdır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.