CHP'Lİ ÖZDİŞ'E GAZ KAPSÜLLÜ SALDIRI!

07.06.2017 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2319+ kez okundu.
 

CHP'Lİ ÖZDİŞ'E GAZ KAPSÜLLÜ SALDIRI!

Toplumsal olaylarda her zaman meydanlarda ve sokaklarda hak arayanların yanında saf tutan Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, 14 ayda ikinci kez polisin gazlı müdahalesi ile karşılaşarak hastanelik oldu.
KALABILIĞI KORUMAK İÇİN… Daha önce kendiside Ankara Yüksel Caddesi’nde Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek amacıyla oturma ve volta atma eylemi gerçekleştiren İbrahim Özdiş, bir kez daha Gülmen ve Özakça’ya destek açıklaması yapacakların yanında yer aldı. Polisin gruba gazlı müdahalesinde kalabalığı korumak isteyen Özdiş, polise karşı duruş gösterince gaz ve müdahaleye maruz kaldı. ADANA’DA DA YAŞAMIŞTI Adana’da Emek ve Demokrasi güçlerinin Ankara’da 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı olayını protesto etmek için geçtiğimiz yıl Mart ayında düzenlediği yürüyüşe katılan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, polisin gazlı müdahalesinde de yaralanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. ÖZDİŞ’İ YALNIZ BIRAKMADILAR Adana Milletvekili’nin polisin müdahalesiyle yaralanmasının sosyal medyada duyulmasının ardından yurttaşlar sosyal medya üzerinden İbrahim Özdiş’e sahip çıktı.Sağlık durumu iyi olan ve dinlanan İbrahim Özdiş ise Türkiye’nin dört bir yanından kendisine ulaşmaya çalışan ve destek açıklamaları yapanlara teşekkür ederek, “Mücadeleden asla kaçmayacağız, yılmadık, yılmayacağız” dedi.  “BEDEL ÖDENECEKSE ÖDERİZ” Özdiş, “Bu faşist uygulamaların olduğu günlerde elbette bedel ödenecekse bizler bu bedeli ödeyeceğiz. Fakat herkes şunu iyi bilmelidir ki, faşizme geçit vermeyeceğiz. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum, bedenimdeki acıdan çok, ülkemin içine düştüğü durum canımı daha fazla acıtıyor. Bizler elbet haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi    
Toplumsal olaylarda her zaman meydanlarda ve sokaklarda hak arayanların yanında saf tutan Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, 14 ayda ikinci kez polisin gazlı müdahalesi ile karşılaşarak hastanelik oldu.

KALABILIĞI KORUMAK İÇİN…

Daha önce kendiside Ankara Yüksel Caddesi’nde Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek amacıyla oturma ve volta atma eylemi gerçekleştiren İbrahim Özdiş, bir kez daha Gülmen ve Özakça’ya destek açıklaması yapacakların yanında yer aldı. Polisin gruba gazlı müdahalesinde kalabalığı korumak isteyen Özdiş, polise karşı duruş gösterince gaz ve müdahaleye maruz kaldı.

ADANA’DA DA YAŞAMIŞTI

Adana’da Emek ve Demokrasi güçlerinin Ankara’da 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı olayını protesto etmek için geçtiğimiz yıl Mart ayında düzenlediği yürüyüşe katılan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, polisin gazlı müdahalesinde de yaralanarak hastanede tedavi altına alınmıştı.

ÖZDİŞ’İ YALNIZ BIRAKMADILAR

Adana Milletvekili’nin polisin müdahalesiyle yaralanmasının sosyal medyada duyulmasının ardından yurttaşlar sosyal medya üzerinden İbrahim Özdiş’e sahip çıktı.Sağlık durumu iyi olan ve dinlanan İbrahim Özdiş ise Türkiye’nin dört bir yanından kendisine ulaşmaya çalışan ve destek açıklamaları yapanlara teşekkür ederek, “Mücadeleden asla kaçmayacağız, yılmadık, yılmayacağız” dedi.

 “BEDEL ÖDENECEKSE ÖDERİZ”

Özdiş, “Bu faşist uygulamaların olduğu günlerde elbette bedel ödenecekse bizler bu bedeli ödeyeceğiz. Fakat herkes şunu iyi bilmelidir ki, faşizme geçit vermeyeceğiz. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum, bedenimdeki acıdan çok, ülkemin içine düştüğü durum canımı daha fazla acıtıyor. Bizler elbet haramilerin saltanatını yıkacağız” dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.