ESENDEMİR, TÜMGENERAL İLBAŞ'A TAZİYE ZİYARETİNE GİTTİ

09.06.2017 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1406+ kez okundu.
 

ESENDEMİR, TÜMGENERAL İLBAŞ'A TAZİYE ZİYARETİNE GİTTİ

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Uri ile Sefa Saygıdeğer, Adana Jandarma Bölge KomutanıTümgeneral Hacıİlbaş’a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba İlçesi'ndeki askeri üs bölgelerini denetleyen üst rütbeli askerleri taşıyan Cougar tipi helikopterin, kent merkezine dönüş için yaptığı kalkıştan kısa süre sonra yüksek gerilim hattına çarpıp düştüğü kazada, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da aralarında bulunduğu, 2'si pilot, biri teknisyen, 13 askerin şehit olması nedeniyle Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacıİlbaş’a taziye ziyaretinde bulunan ÇGC Yönetimi, başsağlığı mesajını Tümgeneral İlbaş’a iletti.   Yapılan ziyarette şehitler için üzüntüsünü dile getiren Başkan Esendemir, "Şehit olan 12 askerimize ve Tümen Komutanı Aydan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim. Helikopterde bulunan askerlerin hepsi terör örgütüne büyük darbe vurulan Kato operasyonunun kahramanıydılar İnşallah bir daha bu tür kazalarla karşılaşmayız" dedi. Adana Jandarma Bölge KomutanıTümgeneral Hacı İlbaş’ ÇGC’nin taziye ziyaretinden ve duyarlılıklarından dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Uri ve Sefa Saygıdeğer’e teşekkür etti.    

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Uri ile Sefa Saygıdeğer, Adana Jandarma Bölge KomutanıTümgeneral Hacıİlbaş’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba İlçesi'ndeki askeri üs bölgelerini denetleyen üst rütbeli askerleri taşıyan Cougar tipi helikopterin, kent merkezine dönüş için yaptığı kalkıştan kısa süre sonra yüksek gerilim hattına çarpıp düştüğü kazada, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da aralarında bulunduğu, 2'si pilot, biri teknisyen, 13 askerin şehit olması nedeniyle Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacıİlbaş’a taziye ziyaretinde bulunan ÇGC Yönetimi, başsağlığı mesajını Tümgeneral İlbaş’a iletti.

 

Yapılan ziyarette şehitler için üzüntüsünü dile getiren Başkan Esendemir, "Şehit olan 12 askerimize ve Tümen Komutanı Aydan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim. Helikopterde bulunan askerlerin hepsi terör örgütüne büyük darbe vurulan Kato operasyonunun kahramanıydılar İnşallah bir daha bu tür kazalarla karşılaşmayız" dedi.

Adana Jandarma Bölge KomutanıTümgeneral Hacı İlbaş’ ÇGC’nin taziye ziyaretinden ve duyarlılıklarından dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Uri ve Sefa Saygıdeğer’e teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.