Neriman Çetiner hakkında soruşturma izni verilmedi?

GÜNDEM 11.06.2017 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2358+ kez okundu.
 

Neriman Çetiner hakkında soruşturma izni verilmedi?

  Başkan yardımcılığı yetkisini kullanarak özel sektörde iş yapan kardeşine haksız kazanç sağlayıp haksız rekabete neden olmakla suçlanan Neriman Çetiner hakkında soruşturma izni verilmedi.  KARALAR’IN TASARRUFU Ak Partili Azim Öztürk döneminde Seyhan Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdür Vekili iken Başkan Zeydan Karalar tarafından Başkan Yardımcılığı’na getirilen Çetiner, hakkındaki iddialar nedeniyle yine Zeydan Karalar tarafından görevden alınmıştı. RESMİ BİLGİ VE BELGE YOK Çetiner’in proje kontrol şubede çalışan mimarlara baskı yaptığı, hakız rekabete neden olduğu gibi suçlamalarla ilgili bir çok kişinin ifadesine başvurulduğu fakat suçlamaların resmi bilgi ve belgeye dayandırılmadığından soruşturma izni verilmediği öğrenildi. ÇETİNER’İN SUÇLADIKLARI Peki; Neriman Çetiner suçsuz ise Karalar onu neden görevden aldı? Karalar’ın yetkiyle donattığı Neriman Çetiner, görevden el çektirildikten sonra ifadesinde bazı bürokratların ismini verdi ve suçlamalarda bulundu. Peki bu isimlerle ilgili soruşturma açılacak mı?    FOTO: Neriman Çetiner'in yerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde görev yapan  Hıdır Çak getirilmişti. Çetiner hakkında 13 imar dosyasıyla ilgili de suç duyurusunda bulunulmuştu.  

 

Başkan yardımcılığı yetkisini kullanarak özel sektörde iş yapan kardeşine haksız kazanç sağlayıp haksız rekabete neden olmakla suçlanan Neriman Çetiner hakkında soruşturma izni verilmedi. 

KARALAR’IN TASARRUFU

Ak Partili Azim Öztürk döneminde Seyhan Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdür Vekili iken Başkan Zeydan Karalar tarafından Başkan Yardımcılığı’na getirilen Çetiner, hakkındaki iddialar nedeniyle yine Zeydan Karalar tarafından görevden alınmıştı.

RESMİ BİLGİ VE BELGE YOK

Çetiner’in proje kontrol şubede çalışan mimarlara baskı yaptığı, hakız rekabete neden olduğu gibi suçlamalarla ilgili bir çok kişinin ifadesine başvurulduğu fakat suçlamaların resmi bilgi ve belgeye dayandırılmadığından soruşturma izni verilmediği öğrenildi.

ÇETİNER’İN SUÇLADIKLARI

Peki; Neriman Çetiner suçsuz ise Karalar onu neden görevden aldı? Karalar’ın yetkiyle donattığı Neriman Çetiner, görevden el çektirildikten sonra ifadesinde bazı bürokratların ismini verdi ve suçlamalarda bulundu. Peki bu isimlerle ilgili soruşturma açılacak mı? 

 

FOTO: Neriman Çetiner'in yerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde görev yapan  Hıdır Çak getirilmişti. Çetiner hakkında 13 imar dosyasıyla ilgili de suç duyurusunda bulunulmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.