“HEDEF 2019“

SİYASET 11.06.2017 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1266+ kez okundu.
 

“HEDEF 2019“

CHP’nin Adana’daki önemli isimlerinden biri olan il eski başkanlarından Orhan Ekici, AKP’nin ülkenin her yerinde erimeye başladığını söyledi. “BÜYÜKŞEHİRLERİ KAYBETTİLER” Son yapılan refarundum sonuçlarına bakıldığında iktidar partisinin tüm büyükşehirleri, sahilleri kaybettiğinin açıkça görüldüğünü belirten Ekici, “Şimdi önemli olan 2019 seçimleridir. Bunun için bu hayır cephesi korunmalı ya da daha büyük bir cephenin inşası sağlanmalı. En büyük hedef 2019 olmalı” dedi. “HİLEYLE SEÇİM KAZANILMASIN DİYE…” Hiç kimseyi ötelemeden, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda, bütün değerlerin korunarak yürüneceği bir bir demokrasi cehesi oluşturulması gerektiğini de ifade eden işadamı Orhan Ekici, “İşte bu cephe olası seçim hilelerine karşı ne yapılacağı noktasında iyi bilinçlendirilmeli. O  zaman hileyle seçim kazanılımaz” diye konuştu. “ÖZLENEN CUMHURİYETİN İNŞASI…” 2019 yılının ülkenin önemli bir dönemeci olacağını vurulayan Ekici, “Her şeyin dibe vurduğu bir dönemde 2019 yılı itibariyle özlenen Türkiye Cumhuriyeti’nin inşası sürecine girileceğine inanıyorum” dedi. Ekici, bazı gazetecilerin de basit gerekçelerle tutuklanmasına da tepki gösterdi. TUTUKLU GAZETECİLER Denetimi batı emperyalizminin elinde olan FETÖ şebekesinin mutlaka temizlenmesi gerektiğini söyleyen Ekici, “Bu örgütle bağlantılı olan işbirlikçiler elbette cezalandırılmalı ama sadece gazetecilik yaptığı için tutuklananlar var. Bu yaşananlar linç kültürü algısı oluşturuyor.”diye konuştu. (EGEMEN)   FOTO: Eşit olmayan koşullarda adaletsiz bir referandum oylaması yapıldığın savunan Ekici, “Devletin tüm imkanlarını, medya gücünü ve iş dünyasının imkanlarını kullanmalarına rağmen hayır cephesi gerçekten çok etkili oldu. Bu noktada CHP’yi kutlamak gerek. Çünkü bu işin lokolomotifi oldu” dedi. 

CHP’nin Adana’daki önemli isimlerinden biri olan il eski başkanlarından Orhan Ekici, AKP’nin ülkenin her yerinde erimeye başladığını söyledi.

“BÜYÜKŞEHİRLERİ KAYBETTİLER”

Son yapılan refarundum sonuçlarına bakıldığında iktidar partisinin tüm büyükşehirleri, sahilleri kaybettiğinin açıkça görüldüğünü belirten Ekici, “Şimdi önemli olan 2019 seçimleridir. Bunun için bu hayır cephesi korunmalı ya da daha büyük bir cephenin inşası sağlanmalı. En büyük hedef 2019 olmalı” dedi.

“HİLEYLE SEÇİM KAZANILMASIN DİYE…”

Hiç kimseyi ötelemeden, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda, bütün değerlerin korunarak yürüneceği bir bir demokrasi cehesi oluşturulması gerektiğini de ifade eden işadamı Orhan Ekici, “İşte bu cephe olası seçim hilelerine karşı ne yapılacağı noktasında iyi bilinçlendirilmeli. O  zaman hileyle seçim kazanılımaz” diye konuştu.

“ÖZLENEN CUMHURİYETİN İNŞASI…”

2019 yılının ülkenin önemli bir dönemeci olacağını vurulayan Ekici, “Her şeyin dibe vurduğu bir dönemde 2019 yılı itibariyle özlenen Türkiye Cumhuriyeti’nin inşası sürecine girileceğine inanıyorum” dedi. Ekici, bazı gazetecilerin de basit gerekçelerle tutuklanmasına da tepki gösterdi.

TUTUKLU GAZETECİLER

Denetimi batı emperyalizminin elinde olan FETÖ şebekesinin mutlaka temizlenmesi gerektiğini söyleyen Ekici, “Bu örgütle bağlantılı olan işbirlikçiler elbette cezalandırılmalı ama sadece gazetecilik yaptığı için tutuklananlar var. Bu yaşananlar linç kültürü algısı oluşturuyor.”diye konuştu. (EGEMEN)

 

FOTO: Eşit olmayan koşullarda adaletsiz bir referandum oylaması yapıldığın savunan Ekici, “Devletin tüm imkanlarını, medya gücünü ve iş dünyasının imkanlarını kullanmalarına rağmen hayır cephesi gerçekten çok etkili oldu. Bu noktada CHP’yi kutlamak gerek. Çünkü bu işin lokolomotifi oldu” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.