“KAZA OLMADAN ÖNLEM ALIN”

GÜNDEM 12.06.2017 - 06:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1225+ kez okundu.
 

“KAZA OLMADAN ÖNLEM ALIN”

Teknokent çıkışına ikaz işaretleri konulmalı
  ADANA - Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi yolu Teknokent çıkışında, ‘sola dönüş yasak’ tabelası olmadığı için ters yöne giren sürücüler tehlike yaratıyor.   Yolu bilmeyen bazı sürücüler, Teknokent çıkışında yanılıp sola dönüyor. Bazı araçlar bu şekilde otobana tersten giriş yapıyor. Teknokent, çıkışında sağa dönmesi gerekip sola dönen araçlar karşıdan gelenlere de korku dolu anlar yaşatabiliyor. Sürücüler, uyarıcı levhaları konularak tehlikenin önlenmesini istedi.
Teknokent çıkışına ikaz işaretleri konulmalı

 

ADANA - Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi yolu Teknokent çıkışında, ‘sola dönüş yasak’ tabelası olmadığı için ters yöne giren sürücüler tehlike yaratıyor.

 

Yolu bilmeyen bazı sürücüler, Teknokent çıkışında yanılıp sola dönüyor. Bazı araçlar bu şekilde otobana tersten giriş yapıyor. Teknokent, çıkışında sağa dönmesi gerekip sola dönen araçlar karşıdan gelenlere de korku dolu anlar yaşatabiliyor. Sürücüler, uyarıcı levhaları konularak tehlikenin önlenmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.