DEMİRTAŞ’IN, JANDARMANIN KURULUŞUNUN 178. YIL DÖNÜMÜ KUTLARIM

13.06.2017 - 11:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1584+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ’IN, JANDARMANIN KURULUŞUNUN 178. YIL DÖNÜMÜ KUTLARIM

  “Kurulduğu ilk yıldan itibaren, vatan savunması, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yolunda üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yıldönümünü coşkuyla ve gururla kutluyoruz.   Ülkemizin en ücra köşelerinde dahi büyük bir azim ve kararlılıkla, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla görev yapan ve daima içi içe olduğu milletimiz tarafından güven ve takdirle anılan jandarma teşkilatımız, kanunlara, insan hak ve özgürlüklerine saygılı bir anlayışla üstlendiği güvenlik hizmetini en güzel ve başarılı şekilde sürdürmektedir.   Ülkemizin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetlerimizin ayrılmaz bir parçası ve millete açılan penceresi olan  Jandarma Teşkilatımızın, kurumsallığından ve kaynaşıp bütünleştiği milletimizden aldığı güçle, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkinlik, caydırıcılık ve saygınlığına katkı sağlamaya devam edeceğine olan inancım tamdır.   Milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve güvenliğinin sağlanması yolunda sürdürülen terörle mücadele operasyonlarında, canları pahasına büyük bir cesaret ve kahramanlık örneği sergileyen Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşu’nun 178. yıldönümünü kutluyorum.   Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanları olmak üzere; Vatanımız ve milletimiz için canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılar diliyor, sevgi,  saygı ve şükranlarımı sunuyorum”.  

 

“Kurulduğu ilk yıldan itibaren, vatan savunması, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yolunda üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yıldönümünü coşkuyla ve gururla kutluyoruz.

 

Ülkemizin en ücra köşelerinde dahi büyük bir azim ve kararlılıkla, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla görev yapan ve daima içi içe olduğu milletimiz tarafından güven ve takdirle anılan jandarma teşkilatımız, kanunlara, insan hak ve özgürlüklerine saygılı bir anlayışla üstlendiği güvenlik hizmetini en güzel ve başarılı şekilde sürdürmektedir.

 

Ülkemizin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetlerimizin ayrılmaz bir parçası ve millete açılan penceresi olan  Jandarma Teşkilatımızın, kurumsallığından ve kaynaşıp bütünleştiği milletimizden aldığı güçle, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkinlik, caydırıcılık ve saygınlığına katkı sağlamaya devam edeceğine olan inancım tamdır.

 

Milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve güvenliğinin sağlanması yolunda sürdürülen terörle mücadele operasyonlarında, canları pahasına büyük bir cesaret ve kahramanlık örneği sergileyen Jandarma Teşkilatımızın Kuruluşu’nun 178. yıldönümünü kutluyorum.

 

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanları olmak üzere; Vatanımız ve milletimiz için canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılar diliyor, sevgi,  saygı ve şükranlarımı sunuyorum”.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.