“Adalet istiyoruz”

SİYASET 15.06.2017 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1741+ kez okundu.
 

“Adalet istiyoruz”

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi, Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması nedeniyle Ankara Güvenpark’tan İstanbul’daki Maltepe cezaevine yürüyüş başlatırken, parti örgütleri de sessiz eylem yaptı. İL BAŞKANI BARUT ANKARA’DA Adana il örgütü önünde de sessiz eylem vardı ama bu sessizlik zaman zaman “adalet istiyoruz!” sloganlarıyla bozuldu. CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, partisinin sessiz eylemine Ankara’da yürüyüşe gitmesi nedeniyle katılamadı. BELEDİYE BAŞKANLARI YOKTU İl, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik örgütlerinden oluşan bir grupla Adana’da sessiz eylem yapılırken, partili bir tek belediye başkanının bu eyleme katılmadı. Berberoğlu, MİT TIR'ları haberi yüzünden casuslukla suçlanıp 25 yıl hapse çarptırılmıştı. BASIN AÇIKLAMASI YAPTI Son Gelişmeler üzerine de  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu adalet için Ankara'dan İstanbul'a yürüme kararı aldı.CHP’nin "Adalet Yürüyüşü" dün,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'ta yaptığı basın açıklamasının ardından başladı.  

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi, Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması nedeniyle Ankara Güvenpark’tan İstanbul’daki Maltepe cezaevine yürüyüş başlatırken, parti örgütleri de sessiz eylem yaptı.

İL BAŞKANI BARUT ANKARA’DA

Adana il örgütü önünde de sessiz eylem vardı ama bu sessizlik zaman zaman “adalet istiyoruz!” sloganlarıyla bozuldu.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, partisinin sessiz eylemine Ankara’da yürüyüşe gitmesi nedeniyle katılamadı.

BELEDİYE BAŞKANLARI YOKTU

İl, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik örgütlerinden oluşan bir grupla Adana’da sessiz eylem yapılırken, partili bir tek belediye başkanının bu eyleme katılmadı. Berberoğlu, MİT TIR'ları haberi yüzünden casuslukla suçlanıp 25 yıl hapse çarptırılmıştı.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Son Gelişmeler üzerine de  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu adalet için Ankara'dan İstanbul'a yürüme kararı aldı.CHP’nin "Adalet Yürüyüşü" dün,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Güvenpark'ta yaptığı basın açıklamasının ardından başladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.