HAVUZA GİREN TAHLİYE OLUYOR

GÜNDEM 18.06.2017 - 14:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1275+ kez okundu.
 

HAVUZA GİREN TAHLİYE OLUYOR

    Cezaevlerindeki FETÖ’cüleri kurtarmak için lobi çalışanlarının yapıldığı, tahliye havuzları oluşturulduğu, havuza parayı akıtanların ise birer birer tahliye edidiği öne sürülüyor.   ÖRGÜTE PARA AKITANLAR SERBEST Bazı FETÖ’cüler için milyon dolarlık vekalet ücretleri ödendiği ortaya çıkarken, Adana’daki bazı tahliyeler de kafa karıştırmaya devam ediyor. Örgütün talebiyle imar yolsuzluğu ve plan sahtekarlığı yapıp bu hain örgüte büyük rant kazandıranlar bile elini, kolunu sallayarak geziyor.    ARKALARINDAKÝ SİYASİ KİM? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı avukatlar aracılığıyla kirli pazarlıklar yürütüldüğünü dile getirip uyarmıştı. Adana’da ise işin siyasi ayağı gerçekten halen ortada olmadığı gibi, ayağa bulaşmış isimler ise tek tek tahliye edilmiş durumda. Bu tahliyelerin arkasında ise güçlü bir siyasetçi olduğu konuşuluyor.    

 

 

Cezaevlerindeki FETÖ’cüleri kurtarmak için lobi çalışanlarının yapıldığı, tahliye havuzları oluşturulduğu, havuza parayı akıtanların ise birer birer tahliye edidiği öne sürülüyor.

 

ÖRGÜTE PARA AKITANLAR SERBEST

Bazı FETÖ’cüler için milyon dolarlık vekalet ücretleri ödendiği ortaya çıkarken, Adana’daki bazı tahliyeler de kafa karıştırmaya devam ediyor. Örgütün talebiyle imar yolsuzluğu ve plan sahtekarlığı yapıp bu hain örgüte büyük rant kazandıranlar bile elini, kolunu sallayarak geziyor.   

ARKALARINDAKÝ SİYASİ KİM?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı avukatlar aracılığıyla kirli pazarlıklar yürütüldüğünü dile getirip uyarmıştı. Adana’da ise işin siyasi ayağı gerçekten halen ortada olmadığı gibi, ayağa bulaşmış isimler ise tek tek tahliye edilmiş durumda. Bu tahliyelerin arkasında ise güçlü bir siyasetçi olduğu konuşuluyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.