“ADALET İSTEMENİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR !”

SİYASET 22.06.2017 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2016+ kez okundu.
 

“ADALET İSTEMENİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR !”

  CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, Milletvekillerinin tutuklanıp, gazetecilerin cezaevine atıldığı bir ortamda adalet seslerinin yükselmesinin öneminin büyük olduğunu söyledi. “SESİ KISILMAK İSTENİYOR” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlatılan Adalet Yürüyüşü’ne katılan Aslan, dün Bolu il sınırlarında Gerede’deydi. OHAL ve  KHK’lar ile hukukun tamamen ortadan kaldırıldığını savunan Aslan, “OHAL  ve KHK’lar ile tüm toplumsal kesimler susturulmak isteniyor. Demokrasi güçlerinin cezalandırılıp, toplumun sesinin kısılmaya çalışıldığı bir ülkede adalet için yüremenin anlamı büyüktür”dedi. EŞİT, ÖZGÜR VE KARDEŞÇE… Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu önderiğindeki bu yürüyüşün toplumda büyük bir destek gördüğünü vurgulayan CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, “Bu, tepeden tırnağa son derece barışçıl yürüyüş, eşitlik, özgürlük, adalet ve demokrasi içindir. Bizim bu onurlu mücadelemiz, Demokratik zeminde, barış içinde  eşit, özgür ve kardeşçe yaşanılan, laikliğin ve hukukun egemen olduğu bir ülke içindir” diye konuştu.            

 

CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, Milletvekillerinin tutuklanıp, gazetecilerin cezaevine atıldığı bir ortamda adalet seslerinin yükselmesinin öneminin büyük olduğunu söyledi.

“SESİ KISILMAK İSTENİYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlatılan Adalet Yürüyüşü’ne katılan Aslan, dün Bolu il sınırlarında Gerede’deydi. OHAL ve  KHK’lar ile hukukun tamamen ortadan kaldırıldığını savunan Aslan, “OHAL  ve KHK’lar ile tüm toplumsal kesimler susturulmak isteniyor. Demokrasi güçlerinin cezalandırılıp, toplumun sesinin kısılmaya çalışıldığı bir ülkede adalet için yüremenin anlamı büyüktür”dedi.

EŞİT, ÖZGÜR VE KARDEŞÇE…

Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu önderiğindeki bu yürüyüşün toplumda büyük bir destek gördüğünü vurgulayan CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, “Bu, tepeden tırnağa son derece barışçıl yürüyüş, eşitlik, özgürlük, adalet ve demokrasi içindir. Bizim bu onurlu mücadelemiz, Demokratik zeminde, barış içinde  eşit, özgür ve kardeşçe yaşanılan, laikliğin ve hukukun egemen olduğu bir ülke içindir” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.