Ceyhan’da Boydak dönemi

GÜNDEM 23.06.2017 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2424+ kez okundu.
 

Ceyhan’da Boydak dönemi

  Alemdar Öztürk’ün görevden alınması nedeniyle meclisin kendi içinde yaptığı seçim sonucunda  yeni Başkan Ali Alper Boydak oldu. Öztürk, eşini başkan yardımcısı yaptığı ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevden alınmıştı. MHP’DEN KOŞULSUZ DETEK Ceyhan Belediye Meclisi dün, Başkanvekili seçimi için toplandı. Ak Parti Ceyhan İlçe Kurucu Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi Ali Alper Boydak’ı başkan adayı olarak açıklayan Ak Parti grubuna MHP,  koşulsuz destek verdi. 22 OY İLE BAŞKAN SEÇİLDİ Ak Parti’nin 15, MHP’nin 8, CHP’nin 7 ve Demokrat Parti’nin 1 meclis üyesi bulunuyor. Dün yapılan seçimde Ali Alper Boydak, 31 üyeden 22’sinin oyunu alarak Ceyhan Belediye Başkanvekili seçildi. CHP’ ADAYI 7 OY ALDI 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde , 7 oy ise CHP’nin adayı Süleyman Yontay’a çıktı. Ceyhan’ı bundan sonra yönetecek olan Boydak, “Ceyhan’ı birlikte yöneteceğiz. Hepimiz el ele verip Ceyhan’ı layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız” dedi. YENİ VE BARUT DA İZLEDİ MHP’nin Ak Parti’ye destek verdiği seçimi  Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Şükrü Erdinç ile Adana İl Başkanı Fikret Yeni de izledi. 7 üyesi bulunan CHP adayı 7 oy alırken, CHP İl Başkanı Ayhan Barut da seçimi izleyenler arasındaydı.      

 

Alemdar Öztürk’ün görevden alınması nedeniyle meclisin kendi içinde yaptığı seçim sonucunda  yeni Başkan Ali Alper Boydak oldu. Öztürk, eşini başkan yardımcısı yaptığı ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevden alınmıştı.

MHP’DEN KOŞULSUZ DETEK

Ceyhan Belediye Meclisi dün, Başkanvekili seçimi için toplandı. Ak Parti Ceyhan İlçe Kurucu Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi Ali Alper Boydak’ı başkan adayı olarak açıklayan Ak Parti grubuna MHP,  koşulsuz destek verdi.
22 OY İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

Ak Parti’nin 15, MHP’nin 8, CHP’nin 7 ve Demokrat Parti’nin 1 meclis üyesi bulunuyor. Dün yapılan seçimde Ali Alper Boydak, 31 üyeden 22’sinin oyunu alarak Ceyhan Belediye Başkanvekili seçildi.

CHP’ ADAYI 7 OY ALDI

2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde , 7 oy ise CHP’nin adayı Süleyman Yontay’a çıktı. Ceyhan’ı bundan sonra yönetecek olan Boydak, “Ceyhan’ı birlikte yöneteceğiz. Hepimiz el ele verip Ceyhan’ı layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

YENİ VE BARUT DA İZLEDİ

MHP’nin Ak Parti’ye destek verdiği seçimi  Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Şükrü Erdinç ile Adana İl Başkanı Fikret Yeni de izledi. 7 üyesi bulunan CHP adayı 7 oy alırken, CHP İl Başkanı Ayhan Barut da seçimi izleyenler arasındaydı.
 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.