Gürer’den Bayram mesajında ‘Adalet’ vurgusu

24.06.2017 - 08:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1167+ kez okundu.
 

Gürer’den Bayram mesajında ‘Adalet’ vurgusu

  CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Tüm yurttaşların Ramazan bayramını kutlayan Gürer, mesajında ‘Adalet’ vurgusu yaptı. Mesajında, bayramların; dargınlıkların son bulduğu, sevginin, barışın, kardeşliğin, paylaşmanın, hoşgörünün hâkim olduğu önemli günler olduğuna işaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ramazan Bayramının ülkemizin içinde bulunduğu bu zor ve sorunlu günlerden çıkarak; sevgi, kardeşlik, hakça paylaşım, barış ve adaletin yeniden hâkim olduğu günlere vesile olmasını diledi. Ülkemizi yönetenlerin son yıllarda, toplumumuzda kutuplaşmaya ve ayrışmaya yol açan bir politika izlediğine işaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “özünde, kardeşlik ve barış olan Ramazan Bayramının, ülkemizde ve dünyada toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, toplumsal huzurun sağlanacağı günlere erişmemizin başlangıcı olmasını diliyorum” dedi.   Adalet Yürüyüşü” devam edecek Toplumda yeniden adaletin tesis edilmesi için, haksızlıkların, hukuksuzlukların son bulması için geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlattıkları Adalet Yürüyüşünün, Ramazan bayramı boyunca da devam edeceğini ifade eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Ülkemizde  Adalet sözcüğü her kesimi kapsıyor. İşçisi çiftçisi köylüsü işsizi memuru emekçisi engellisi genci emeklisi her sorun yaşayan kesim için yürüyoruz. Hukuk siyasi partinin iktidarın değil tüm yurttaşların hukuku olursa anlamlı ve doğru olur aksi parti devleti ardından diktatörlüğü üretir. Herkesin adil yargılanmasını dilemek hayati önem taşıyor. Adaletsizliklerin son bulması için Adalet Yürüyüşümüze devam edeceğiz. Halkımızdan da büyük destek mesajları alıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarından, sanatçılardan, işçilerden, öğrencilerden, kadınlarımızdan yani toplumun her kesiminden destek çığ gibi büyüyor. Suçluların mutlaka cezasını çekmesinin yanında mağdur olanların yasalar önünde hakkını aramasına olanak sağlanmalıdır. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, Bayramın, ulusumuza, ülkemize ve dünyamıza barış, kardeşlik, huzur  ve adalet getirmesini diliyorum” dedi.​    

 


CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Tüm yurttaşların Ramazan bayramını kutlayan Gürer, mesajında ‘Adalet’ vurgusu yaptı.


Mesajında, bayramların; dargınlıkların son bulduğu, sevginin, barışın, kardeşliğin, paylaşmanın, hoşgörünün hâkim olduğu önemli günler olduğuna işaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ramazan Bayramının ülkemizin içinde bulunduğu bu zor ve sorunlu günlerden çıkarak; sevgi, kardeşlik, hakça paylaşım, barış ve adaletin yeniden hâkim olduğu günlere vesile olmasını diledi.


Ülkemizi yönetenlerin son yıllarda, toplumumuzda kutuplaşmaya ve ayrışmaya yol açan bir politika izlediğine işaret eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “özünde, kardeşlik ve barış olan Ramazan Bayramının, ülkemizde ve dünyada toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, toplumsal huzurun sağlanacağı günlere erişmemizin başlangıcı olmasını diliyorum” dedi.

 

Adalet Yürüyüşü” devam edecek


Toplumda yeniden adaletin tesis edilmesi için, haksızlıkların, hukuksuzlukların son bulması için geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlattıkları Adalet Yürüyüşünün, Ramazan bayramı boyunca da devam edeceğini ifade eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Ülkemizde  Adalet sözcüğü her kesimi kapsıyor. İşçisi çiftçisi köylüsü işsizi memuru emekçisi engellisi genci emeklisi her sorun yaşayan kesim için yürüyoruz. Hukuk siyasi partinin iktidarın değil tüm yurttaşların hukuku olursa anlamlı ve doğru olur aksi parti devleti ardından diktatörlüğü üretir. Herkesin adil yargılanmasını dilemek hayati önem taşıyor. Adaletsizliklerin son bulması için Adalet Yürüyüşümüze devam edeceğiz. Halkımızdan da büyük destek mesajları alıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarından, sanatçılardan, işçilerden, öğrencilerden, kadınlarımızdan yani toplumun her kesiminden destek çığ gibi büyüyor. Suçluların mutlaka cezasını çekmesinin yanında mağdur olanların yasalar önünde hakkını aramasına olanak sağlanmalıdır. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, Bayramın, ulusumuza, ülkemize ve dünyamıza barış, kardeşlik, huzur  ve adalet getirmesini diliyorum” dedi.​

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.