Lumberjack Marin Modelleriyle Tatil Havasını Şehre Taşıyor

01.07.2017 - 07:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1965+ kez okundu.
 

Lumberjack Marin Modelleriyle Tatil Havasını Şehre Taşıyor

    Sağlamlığı ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack; sade ve şık çizgilere sahip marin modelleriyle erkeklerin yaz stilini belirliyor, tatil havasını şehre taşıyor.   Modern hayata doğa esintisi taşıyan Lumberjack, yaza özel modellerle erkeklerin karşısına çıkıyor. Lumberjack’in klasikleşmiş ürün gruplarından olan marin serisi, yaz aylarında ayaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz konforlu yapısı ve kahverengi, lacivert ve beyaz gibi renk seçenekleriyle her erkeğin kombinini tamamlamak isteyeceği türden…   Lumerjack marin modellerine bordo ve yeşil gibi canlı tonların eşlik ettiği bağcık ve taban detayları ön plana çıkarken, kontrast renklerin bir arada kullanımı da dikkat çekiyor. Keten ve jean pantolonlar, bermudalar ve şortlar ile kombinlenebilen marin modeller, erkeklere yaz havasını tam anlamıyla yaşatacak nitelikte…   Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, In Street mağazalarını ve www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Sağlamlığı ve fonksiyonelliği şehre taşıyan Lumberjack; sade ve şık çizgilere sahip marin modelleriyle erkeklerin yaz stilini belirliyor, tatil havasını şehre taşıyor.

 

Modern hayata doğa esintisi taşıyan Lumberjack, yaza özel modellerle erkeklerin karşısına çıkıyor. Lumberjack’in klasikleşmiş ürün gruplarından olan marin serisi, yaz aylarında ayaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz konforlu yapısı ve kahverengi, lacivert ve beyaz gibi renk seçenekleriyle her erkeğin kombinini tamamlamak isteyeceği türden…

 

Lumerjack marin modellerine bordo ve yeşil gibi canlı tonların eşlik ettiği bağcık ve taban detayları ön plana çıkarken, kontrast renklerin bir arada kullanımı da dikkat çekiyor. Keten ve jean pantolonlar, bermudalar ve şortlar ile kombinlenebilen marin modeller, erkeklere yaz havasını tam anlamıyla yaşatacak nitelikte…

 

Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, In Street mağazalarını ve www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.