BAŞKAN ÇELİKCAN'DAN '15 TEMMUZ' TEŞEKKÜRÜ

GÜNDEM 19.07.2017 - 10:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1935+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇELİKCAN'DAN '15 TEMMUZ' TEŞEKKÜRÜ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Belediyesi'ni ziyaret eden  AB Bakanı Ömer Çelik'e 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi içerisinde açılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı Tablosu'nu hediye etti. 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi açılışına katılan  başta AB Bakanı olmak Ömer Çelik olmak üzere Adana protokolü ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.    Bu anlamlı tablo için Başkan Çelikcan'a teşekkür eden AB Bakanı Ömer Çelik ''Tarihin en karanlık günlerinden biri olan 15 Temmuz'da Türk Milleti tarihin en önemli direnişlerinden birini sergilemiştir. Bu hain kalkışma  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın kararlı duruşu, milletimizin feraset ve basireti önlenmiştir.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Belediyesi'ni ziyaret eden  AB Bakanı Ömer Çelik'e 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi içerisinde açılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı Tablosu'nu hediye etti. 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi açılışına katılan  başta AB Bakanı olmak Ömer Çelik olmak üzere Adana protokolü ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

 Bu anlamlı tablo için Başkan Çelikcan'a teşekkür eden AB Bakanı Ömer Çelik ''Tarihin en karanlık günlerinden biri olan 15 Temmuz'da Türk Milleti tarihin en önemli direnişlerinden birini sergilemiştir. Bu hain kalkışma  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın kararlı duruşu, milletimizin feraset ve basireti önlenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.