Sinyalizasyona ağaç ve tabela engeli

GÜNDEM 23.07.2017 - 15:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2179+ kez okundu.
 

Sinyalizasyona ağaç ve tabela engeli

  Adana’nın Seyhan ilçesi Bey Mahallesi’ndeki sinyalizasyon kazalara davetiye çıkarıyor.  Şehit Kemal Yüzgeç Bulvarı, Bey Mahallesi muhtarlığı kavşağında ki trafik ışıklarının bir tarafını ağaç, diğer tarafını tabela kapatıyor.  Vatandaşlar,  sinyalizasyon bahane edilerek ağacın kesilmeyip budanmasını isterken, tabelanın da daha uygun bir yere kaldırılması gerektiğini belirtiliyor.

 

Adana’nın Seyhan ilçesi Bey Mahallesi’ndeki sinyalizasyon kazalara davetiye çıkarıyor. 
Şehit Kemal Yüzgeç Bulvarı, Bey Mahallesi muhtarlığı kavşağında ki trafik ışıklarının bir tarafını ağaç, diğer tarafını tabela kapatıyor.  Vatandaşlar,  sinyalizasyon bahane edilerek ağacın kesilmeyip budanmasını isterken, tabelanın da daha uygun bir yere kaldırılması gerektiğini belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.