BOYDAK VE SÖZÜTEK'DEN GÜLER'E MANEVİ DESTEK…

GÜNDEM 25.07.2017 - 11:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1278+ kez okundu.
 

BOYDAK VE SÖZÜTEK'DEN GÜLER'E MANEVİ DESTEK…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Selahattin Güler, Ceyhan Kent Konseyi başkanlığına seçildi.   Ceyhan Öğretmenevi'nde yapılan ve divan başkanlığını, verilen teklifin kabulü üzerine ESKKK 1.Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Ceyhan ESKKK ve Kasaplar Odası Başkanı İbrahim İkidağ, yardımcılıklarını da Şeref Can ve Muhammed Kul'un üstlendiği, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen genel kurulda, STK'ların tam desteğiyle tek listeyle seçime giren Başkan Selahattin Güler, oybirliğiyle alkışlarla göreve getirildi.   Başkan Güler'i genel kurulda Ceyhan Belediye Başkan Vekili  Ali Alper Boydak, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri; Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri; Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Ceyhan Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ünal Kurt, Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası ve Ceyhan ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ ile Ceyhan'da bulunan esnaf odası başkanları ile esnaflar da katılarak destek oldular.   Başkan Güler, tek listeyle girdiği seçimde coşkulu katılım ve büyük bir destekle göreve getirilirken, bu anlamlı ve önemli günde yanında olan başta Ceyhan Belediye Başkan Vekili Boydak ve Adana ESOB Başkanı Sözütek olmak üzere tüm protokol üyeleri ile esnaflara, kent konseyi üyelerine ve dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Güler,  bundan sonraki süreçte başta açık öğretim sınavlarının Ceyhan'da da yapılması için kanaat önderleriyle Ceyhanlıların hakettiği hizmetlerin ilçeye getirilmesi için sonuna kadar geceli gündüzlü çalışacakları sözünü verdi.   Belediye Başkanı Boydak da, başta devlet hastanesi projesi olmak üzere Ceyhan'a gereken hizmetlerin getirilmesi için her türlü çabayı göstereceklerinden kimsenin kuşkusunun olmamasını istedi.  Adana ESOB Başkanı Sözütek de, Birlik Denetim Kurulu Üyesi ve Ceyhan Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Güler'i yeni görevinden dolayı tebrik ederken, "Her zaman,her görevinde yanındayız. Başaracağına yürekten inanıyorum"dedi. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Selahattin Güler, Ceyhan Kent Konseyi başkanlığına seçildi.

 

Ceyhan Öğretmenevi'nde yapılan ve divan başkanlığını, verilen teklifin kabulü üzerine ESKKK 1.Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Ceyhan ESKKK ve Kasaplar Odası Başkanı İbrahim İkidağ, yardımcılıklarını da Şeref Can ve Muhammed Kul'un üstlendiği, yoğun bir katılımla gerçekleştirilen genel kurulda, STK'ların tam desteğiyle tek listeyle seçime giren Başkan Selahattin Güler, oybirliğiyle alkışlarla göreve getirildi.

 

Başkan Güler'i genel kurulda Ceyhan Belediye Başkan Vekili  Ali Alper Boydak, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri; Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri; Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Ceyhan Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ünal Kurt, Ceyhan Kasaplar Esnaf Odası ve Ceyhan ESKKK Başkanı İbrahim İkidağ ile Ceyhan'da bulunan esnaf odası başkanları ile esnaflar da katılarak destek oldular.

 

Başkan Güler, tek listeyle girdiği seçimde coşkulu katılım ve büyük bir destekle göreve getirilirken, bu anlamlı ve önemli günde yanında olan başta Ceyhan Belediye Başkan Vekili Boydak ve Adana ESOB Başkanı Sözütek olmak üzere tüm protokol üyeleri ile esnaflara, kent konseyi üyelerine ve dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Güler,  bundan sonraki süreçte başta açık öğretim sınavlarının Ceyhan'da da yapılması için kanaat önderleriyle Ceyhanlıların hakettiği hizmetlerin ilçeye getirilmesi için sonuna kadar geceli gündüzlü çalışacakları sözünü verdi.

 

Belediye Başkanı Boydak da, başta devlet hastanesi projesi olmak üzere Ceyhan'a gereken hizmetlerin getirilmesi için her türlü çabayı göstereceklerinden kimsenin kuşkusunun olmamasını istedi.  Adana ESOB Başkanı Sözütek de, Birlik Denetim Kurulu Üyesi ve Ceyhan Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Güler'i yeni görevinden dolayı tebrik ederken, "Her zaman,her görevinde yanındayız. Başaracağına yürekten inanıyorum"dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.