Tümer, ASKİ ile vatandaş odaklı görüşme yaptı

GÜNDEM 31.07.2017 - 13:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1454+ kez okundu.
 

Tümer, ASKİ ile vatandaş odaklı görüşme yaptı

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ASKİ Genel Müdürü’ne sorunları iletti
  ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Adana’daki yerel yönetimler, bürokratlar ve yetkililerle vatandaş odaklı görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’ya nezaket ziyaretinde bulunan Tümer, ilçelerden, vatandaşlardan ve CHP örgütlerinden gelen su ve kanalizasyon sorunlarını Oprukçu’ya iletti. ÖNCELİKLİ SORUN İÇME SUYU VE KANALİZASYON Geçmişten bu yana hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm yetkililerle diyalog halinde olmasıyla tanınan Tümer, “Vatandaşımızdan gelen sorunların çözümüne katkıda bulunmak bizim görevimiz. Bu nedenle hiçbir ayrım yapmadan kurum ve kuruluşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” diye konuştu. Gezdiği her ilçede, mahalle veya köylerde öncelikli konuların başında içme suyu ve kanalizasyonun geldiğini ifade eden Tümer, “Vatandaşımıza hizmet paydasında buluşmamız gerekiyor. Bu konuda ASKİ ve personelin hassasiyetini rica ediyorum” dedi. OPRUKÇU, TEŞEKKÜR ETTİ Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ve 5 yıl boyunca Ereğli Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ise  “Çalışma yaşamımızdaki 25 yıllık bilgi birikimimizi Adanalıların hizmetine eşit oranda sunmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. Oprukçu, Adana’nın geniş bir interlanda yayıldığını hatırlatarak tüm ekipleriyle vatandaşların sorunlarına odaklandıklarını dile getirdi.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ASKİ Genel Müdürü’ne sorunları iletti

 

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Adana’daki yerel yönetimler, bürokratlar ve yetkililerle vatandaş odaklı görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu’ya nezaket ziyaretinde bulunan Tümer, ilçelerden, vatandaşlardan ve CHP örgütlerinden gelen su ve kanalizasyon sorunlarını Oprukçu’ya iletti.

ÖNCELİKLİ SORUN İÇME SUYU VE KANALİZASYON
Geçmişten bu yana hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm yetkililerle diyalog halinde olmasıyla tanınan Tümer, “Vatandaşımızdan gelen sorunların çözümüne katkıda bulunmak bizim görevimiz. Bu nedenle hiçbir ayrım yapmadan kurum ve kuruluşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” diye konuştu. Gezdiği her ilçede, mahalle veya köylerde öncelikli konuların başında içme suyu ve kanalizasyonun geldiğini ifade eden Tümer, “Vatandaşımıza hizmet paydasında buluşmamız gerekiyor. Bu konuda ASKİ ve personelin hassasiyetini rica ediyorum” dedi.

OPRUKÇU, TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden ve 5 yıl boyunca Ereğli Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ise  “Çalışma yaşamımızdaki 25 yıllık bilgi birikimimizi Adanalıların hizmetine eşit oranda sunmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. Oprukçu, Adana’nın geniş bir interlanda yayıldığını hatırlatarak tüm ekipleriyle vatandaşların sorunlarına odaklandıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.