Optimum’da her hafta sonu robotik atölye

GÜNDEM 01.08.2017 - 14:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1602+ kez okundu.
 

Optimum’da her hafta sonu robotik atölye

  ADANA/  Adana Optimum Alışveriş Merkezi, her hafta sonu çocukları Maker Teknoloji Atölyesi ile robotların dünyasına götürüyor. Adanalıları dünyaca ünlü markalar ve sosyal kültürel etkinlikler ile buluşturan Optimum, çocuklar için robotik atölye düzenledi.  Çukurova Bilişim Teknolojileri Eğitim ve Araştırma Derneği (ÇUBİTED) bünyesindeki Maker Teknoloji ve 15 yıllık web yazılım tecrübesine sahip Mag-Net Web, çocuklara yönelik kodlama, robotik ve 3D tasarım konularında atölye çalışmaları yapıyor. Adana Maker Teknoloji ve Optimum AVM işbirliğiyle düzenlenen robotik atölyede 5-15 yaş arası çocuklar kendi robotlarını tasarladılar. Optimum’un etkinlik alanında düzenlenen atölyede öncelikle kodlamanın temel kurallarını öğrenen çocuklar tasarladıkları robotları akıllı telefonlarıyla kontrol ederek, robot futbol maçında gönüllerince eğlendiler. Optimum AVM’de çocukların robotik ve kodlama dünyasına giriş yapmalarını sağlayan Maker Teknoloji Atölyesi ücretsiz olarak, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 13:00 ile 18:00 saatleri arasında geleceğin mucitlerini bekliyor.

 

ADANA/  Adana Optimum Alışveriş Merkezi, her hafta sonu çocukları Maker Teknoloji Atölyesi ile robotların dünyasına götürüyor.

Adanalıları dünyaca ünlü markalar ve sosyal kültürel etkinlikler ile buluşturan Optimum, çocuklar için robotik atölye düzenledi.  Çukurova Bilişim Teknolojileri Eğitim ve Araştırma Derneği (ÇUBİTED) bünyesindeki Maker Teknoloji ve 15 yıllık web yazılım tecrübesine sahip Mag-Net Web, çocuklara yönelik kodlama, robotik ve 3D tasarım konularında atölye çalışmaları yapıyor.

Adana Maker Teknoloji ve Optimum AVM işbirliğiyle düzenlenen robotik atölyede 5-15 yaş arası çocuklar kendi robotlarını tasarladılar. Optimum’un etkinlik alanında düzenlenen atölyede öncelikle kodlamanın temel kurallarını öğrenen çocuklar tasarladıkları robotları akıllı telefonlarıyla kontrol ederek, robot futbol maçında gönüllerince eğlendiler.

Optimum AVM’de çocukların robotik ve kodlama dünyasına giriş yapmalarını sağlayan Maker Teknoloji Atölyesi ücretsiz olarak, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri 13:00 ile 18:00 saatleri arasında geleceğin mucitlerini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.