SEYHAN MECLİSİ EVLERE ŞENLİK (!)

06.08.2017 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1635+ kez okundu.
 

SEYHAN MECLİSİ EVLERE ŞENLİK (!)

  Gergin geçen toplantılar, rüşvet tartışmaları, hormonlu yapılar, dudak uçuklatan masa sandalye yıkatma faturaları, villa ve 4x4 lüks araç sahiplerine ödenen binlerce liralık sosyal yardım paralarıyla sık sık gündeme gelen Seyhan Belediyesi, evlere şenlik meclis oturumlarıyla da dikkat çekiyor. “LAGOS’A GİDECEĞİZ, BALIK YİYECEĞİZ” Son meclis oturumunu Meclis Başkanvekili Yusuf Akıncı yönetti. Toplantı devam ederken salona Başkan Zeydan Karalar girdi. Seyahate gideceği için meclis üyelerini görmek istediğini belirterek, “Lagosa gideceğiz arkadaşlar. Yani lagos, yani balık yiyeceğiz. Yanlış anlamayın, buyrun” dedi. “ DEV VANTİLATÖRLE SEYHAN’I SOĞUTUN” Ak Partili Yalçın Limoncu, Seyhan’ın yüzde 80’inin hava almayan gecekondulardan oluştuğunu,  sıcakların daha az etkili olacağı yerleşim alanları için çalışma yapılmadığını söylediğinde CHP’li Meclis üyesi Ali Aydoğan, Başkan Karalar’a  “Çukobirlik’in üstüne dev vantilatörler kurup bu sıcak sorununu çözmek gibi göreviniz var” diye konuştu. “SICAKLIĞI AZALTAMADIM HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLERİM” Yalçın Limoncu’nun yoğun betonlaşmanın iklimi bozduğu, ruhsat verilirken bazı şeylere dikkat edilmesi gerektiğini söylemesi üzerine Ali Aydoğan, aklınca dalga geçti. Aydoğan, “Bu sıcak işini hep ihmal ettiniz” dedi. Karalar da “Adana halkından sıcakları azaltamadığım için özür dilerim” diye yanıt verdi. “ÖMER ÇELİK’İN ADINI BULVARA VERELİM” CHP’li Askeri Dağlı, AB Bakanı Ömer Çelik’in, adının bir bulvara verilmesini istedi. Dağlı, “Bakan Çelik, bu memlekete çok katkısı olan bir şahsiyettir” diye konuştu. Karalar ise, “Çelik, Adana’ya malolmuş bir kazançtır. Bulvara isminin verilmesi konusunu Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye iletelim. Motive edelim yapar yani” dedi.

 

Gergin geçen toplantılar, rüşvet tartışmaları, hormonlu yapılar, dudak uçuklatan masa sandalye yıkatma faturaları, villa ve 4x4 lüks araç sahiplerine ödenen binlerce liralık sosyal yardım paralarıyla sık sık gündeme gelen Seyhan Belediyesi, evlere şenlik meclis oturumlarıyla da dikkat çekiyor.

“LAGOS’A GİDECEĞİZ,

BALIK YİYECEĞİZ”

Son meclis oturumunu Meclis Başkanvekili Yusuf Akıncı yönetti. Toplantı devam ederken salona Başkan Zeydan Karalar girdi. Seyahate gideceği için meclis üyelerini görmek istediğini belirterek, “Lagosa gideceğiz arkadaşlar. Yani lagos, yani balık yiyeceğiz. Yanlış anlamayın, buyrun” dedi.

“ DEV VANTİLATÖRLE

SEYHAN’I SOĞUTUN”

Ak Partili Yalçın Limoncu, Seyhan’ın yüzde 80’inin hava almayan gecekondulardan oluştuğunu,  sıcakların daha az etkili olacağı yerleşim alanları için çalışma yapılmadığını söylediğinde CHP’li Meclis üyesi Ali Aydoğan, Başkan Karalar’a  “Çukobirlik’in üstüne dev vantilatörler kurup bu sıcak sorununu çözmek gibi göreviniz var” diye konuştu.

“SICAKLIĞI AZALTAMADIM

HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLERİM”

Yalçın Limoncu’nun yoğun betonlaşmanın iklimi bozduğu, ruhsat verilirken bazı şeylere dikkat edilmesi gerektiğini söylemesi üzerine Ali Aydoğan, aklınca dalga geçti. Aydoğan, “Bu sıcak işini hep ihmal ettiniz” dedi. Karalar da “Adana halkından sıcakları azaltamadığım için özür dilerim” diye yanıt verdi.

“ÖMER ÇELİK’İN ADINI

BULVARA VERELİM”

CHP’li Askeri Dağlı, AB Bakanı Ömer Çelik’in, adının bir bulvara verilmesini istedi. Dağlı, “Bakan Çelik, bu memlekete çok katkısı olan bir şahsiyettir” diye konuştu. Karalar ise, “Çelik, Adana’ya malolmuş bir kazançtır. Bulvara isminin verilmesi konusunu Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye iletelim. Motive edelim yapar yani” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.