Hormon oylaması bugün

SİYASET 06.08.2017 - 15:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2438+ kez okundu.
 

Hormon oylaması bugün

    Seyhan Belediye Meclisi’nde hormonlu bina iddialarıyla ilgili komisyon kurulması teklifi bugün oylanacak. KOMİSYON KURULMASINA HANGİ ÜYELER KARŞI? Hormonlu binaların araştırılması için yapılan oylama öncesinde bazı meclis üyelerinin komisyon kurulmaması için ikna turuna çıktığı öğrenildi.  Daha önceki bir oturumda hormonlu bina iddiaları üzerine Araştırma komisyonu kurulması teklif edilmişti. Hormonlu binalara izin verilmesi, görmezden gelinmesiyle ilgili bazı meclis üyelerinin çıkar ilişkileri içinde olduğu iddia edilirken, bu üyelerin komisyon kurulmasına ret oyu vereceği de öne sürüldü.

 

 

Seyhan Belediye Meclisi’nde hormonlu bina iddialarıyla ilgili komisyon kurulması teklifi bugün oylanacak.

KOMİSYON KURULMASINA

HANGİ ÜYELER KARŞI?

Hormonlu binaların araştırılması için yapılan oylama öncesinde bazı meclis üyelerinin komisyon kurulmaması için ikna turuna çıktığı öğrenildi.  Daha önceki bir oturumda hormonlu bina iddiaları üzerine Araştırma komisyonu kurulması teklif edilmişti. Hormonlu binalara izin verilmesi, görmezden gelinmesiyle ilgili bazı meclis üyelerinin çıkar ilişkileri içinde olduğu iddia edilirken, bu üyelerin komisyon kurulmasına ret oyu vereceği de öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.