VALİ DEMİRTAŞ, BAKANLIĞA SUNDU

GÜNDEM 16.08.2017 - 09:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1633+ kez okundu.
 

VALİ DEMİRTAŞ, BAKANLIĞA SUNDU

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, ziyareti sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a Sarıçam İlçesi Göztepe mevkii’nde kurulması planlanan Adana Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.
Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz’ın bilgilendirme raporu hakkındaki açıklamalarını dikkatle dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, kendisinin “uygun” görüşü ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayına sunulan Adana Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin, tam anlamıyla yaşama geçirildiğinde, kent ve bölge ekonomisinin çok önemli bir ivme kazanacağına dikkat çekti. Söz konusu projenin, tarım ve gıda sanayi sektörünün entegrasyonu açısından örnek model teşkil edeceğine de dikkat çeken Vali Mahmut Demirtaş, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdindeki çalışmalarının ivedilik ve titizlikle yürütülmesinin de önem taşıdığına vurgu yaptı. Vali Demirtaş, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz’ın ziyareti vesilesiyle Adana Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması projesinde destek veren ve emeği geçen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.   
Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, ziyareti sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a Sarıçam İlçesi Göztepe mevkii’nde kurulması planlanan Adana Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz’ın bilgilendirme raporu hakkındaki açıklamalarını dikkatle dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, kendisinin “uygun” görüşü ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayına sunulan Adana Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin, tam anlamıyla yaşama geçirildiğinde, kent ve bölge ekonomisinin çok önemli bir ivme kazanacağına dikkat çekti. Söz konusu projenin, tarım ve gıda sanayi sektörünün entegrasyonu açısından örnek model teşkil edeceğine de dikkat çeken Vali Mahmut Demirtaş, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdindeki çalışmalarının ivedilik ve titizlikle yürütülmesinin de önem taşıdığına vurgu yaptı.

Vali Demirtaş, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz’ın ziyareti vesilesiyle Adana Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması projesinde destek veren ve emeği geçen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.