SURİYELİ, ÇOCUK VE DİLENCİ!

GÜNDEM 17.08.2017 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2451+ kez okundu.
 

SURİYELİ, ÇOCUK VE DİLENCİ!

ADANA- Suriye’deki iç savaştan kaçarak ülkemize sığınanlardan bazıları, çocuklarını dilendiriyor. Adana’da şehrin her önemli kavşağında dilencilik yapan Suriyeli çocuklar, zaman zaman sürücüleri çileden çıkarıyor.  Sıcak havaya rağmen, D400 Karayolu Mobilyacılar sitesi kavşağındaki çocuk dilenciler, sürücülere bazen de zor anlar yaşatıyor. Kırmızı ışıkta duran araç sürücülerinin yana gelerek para isteyen bir kız çocuğu, polis ekipleri kendini görünceye kadar burada dileniyor. Sürücüler, zabıta ekiplerinin kavşak dilencisi çocuklar için  çalışma başlatması gerektiğini söylüyor.  (EGEMEN)

ADANA- Suriye’deki iç savaştan kaçarak ülkemize sığınanlardan bazıları, çocuklarını dilendiriyor.

Adana’da şehrin her önemli kavşağında dilencilik yapan Suriyeli çocuklar, zaman zaman sürücüleri çileden çıkarıyor.  Sıcak havaya rağmen, D400 Karayolu Mobilyacılar sitesi kavşağındaki çocuk dilenciler, sürücülere bazen de zor anlar yaşatıyor. Kırmızı ışıkta duran araç sürücülerinin yana gelerek para isteyen bir kız çocuğu, polis ekipleri kendini görünceye kadar burada dileniyor. Sürücüler, zabıta ekiplerinin kavşak dilencisi çocuklar için  çalışma başlatması gerektiğini söylüyor.  (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.