ADANA’DA 1 YILI DOLMADI BURSA’YA GİDİYOR

GÜNDEM 20.08.2017 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1789+ kez okundu.
 

ADANA’DA 1 YILI DOLMADI BURSA’YA GİDİYOR

      YILDIZ GELİYOR Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Emniyet Müdürü Osman Ak, Adana’da işbaşı yapalı bir yıl bile olmadan Bursa’ya atandı. Ak’ın koltuğuna Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız oturacak.   ZEYBEK’TEN DEVRALMIŞTI Ak, Zonguldak Emniyet müdürlüğünün ardından 26 Ekim 2016’daki İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Cengiz Zeybek’ten sonra Adana Emniyet müdürlüğüne getirilmişti.   “SİLOPİ GİBİ YERLER VAR” DEMİŞTİ Adana’ya atandığı günden bu yana terör ve organize suç örgütleriyle uyuşturucu mücadelesine büyük önem veren Ak, “Adana’da şehrin aşağı kısımlarında Silopi ve Cizre gibi yerleşim alanları oluşmuş. Devletin gücünü vurdu kırdı ile değil otorite ile htirmeniz önemli” demişti.

 

 

 

YILDIZ GELİYOR

Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Emniyet Müdürü Osman Ak, Adana’da işbaşı yapalı bir yıl bile olmadan Bursa’ya atandı. Ak’ın koltuğuna Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız oturacak.

 

ZEYBEK’TEN DEVRALMIŞTI

Ak, Zonguldak Emniyet müdürlüğünün ardından 26 Ekim 2016’daki İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Cengiz Zeybek’ten sonra Adana Emniyet müdürlüğüne getirilmişti.

 

“SİLOPİ GİBİ YERLER VAR” DEMİŞTİ

Adana’ya atandığı günden bu yana terör ve organize suç örgütleriyle uyuşturucu mücadelesine büyük önem veren Ak, “Adana’da şehrin aşağı kısımlarında Silopi ve Cizre gibi yerleşim alanları oluşmuş. Devletin gücünü vurdu kırdı ile değil otorite ile htirmeniz önemli” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.