Karataş’ta Meclis üyelerine kıyak üstüne kıyak!

GÜNDEM 20.08.2017 - 14:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2612+ kez okundu.
 

Karataş’ta Meclis üyelerine kıyak üstüne kıyak!

  Karataş Belediyesi’nce yeniden yaptırılan başta Atapark olmak üzere bir çok noktada Meclis üyelerine büfe ve çeşitli mekânların peşkeş çekildiği ileri sürüldü.  İLÇE ÇALKALANIYOR Atapark’ta 5 büfe yeri, liman üstünde bir restoran bizzat Meclis üyelerine verildi. 30 adet kulübe tarzı yer de yine meclis üyelerinin yakınlarına peşkeş çekildi. İddialara göre, bu büfe, kulübe ve restoran tipi yerler ruhsatlı şekilde verilmedi. Meclis üyeleri ve yakınları bu mekânlara işgalci gibi gelip oturdu. Liman üstündeki mekân, bir Meclis üyesinin eniştesine verildi. Bir mekân da yine Meclis üyesinin kız kardeşine peşkeş çekildi. Karataş, bu iddialarla çalkalanıyor.

 

Karataş Belediyesi’nce yeniden yaptırılan başta Atapark olmak üzere bir çok noktada Meclis üyelerine büfe ve çeşitli mekânların peşkeş çekildiği ileri sürüldü. 
İLÇE ÇALKALANIYOR
Atapark’ta 5 büfe yeri, liman üstünde bir restoran bizzat Meclis üyelerine verildi. 30 adet kulübe tarzı yer de yine meclis üyelerinin yakınlarına peşkeş çekildi. İddialara göre, bu büfe, kulübe ve restoran tipi yerler ruhsatlı şekilde verilmedi. Meclis üyeleri ve yakınları bu mekânlara işgalci gibi gelip oturdu. Liman üstündeki mekân, bir Meclis üyesinin eniştesine verildi. Bir mekân da yine Meclis üyesinin kız kardeşine peşkeş çekildi. Karataş, bu iddialarla çalkalanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.