"ACI GÜNLER ELBET GERİDE KALACAK"

GÜNDEM 22.08.2017 - 08:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2365+ kez okundu.
 

"ACI GÜNLER ELBET GERİDE KALACAK"

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, sosyal medyada 15 Temmuz paylaşımı nedeniyle önce gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan Aliye Şenoğlu’na tahliyesinin ardından evinde ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Şenoğlu’nu tutukluyken cezaevinde, tahliye sonrasında da evinde ziyaret eden Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, “Gerçekler elbet bir gün ortaya çıkacak. AKP’nin insanlara ve ülkeye yaşattığı acılar elbet geride kalacak” dedi. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, sosyal medya hesabından 15 Temmuz’a yönelik paylaşımı nedeniyle FETÖ suçlamasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Aliye Şenoğlu’nun tahliyesi sonrası evine geçmiş olsun ziyaretine gitti. Aliye Şenoğlu, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden İbrahim Özdiş, “AKP iktidarı insanları baskılarla yıldırmaya çalışıyor. Tutuklandığında cezaevinde de ziyaret ettiğim Aliye Şenoğlu’nun FETÖ ile bağlantısı olduğuna o zamanda inanmadım şimdide inanmıyorum. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir durumu var. Aliye arkadaşımızın bu terör örgütüyle bağlantısının olmadığı ortaya çıkmıştır, fakat eşi, çocukları bu tutuklama nedeniyle acı çekmiştir. Yaşanan bu acılar elbet bir gün geride kalacaktır ama bedel ödeyenlerin de yaşadıkları acı bir anı olarak hafızalarda yer edecektir” dedi. Aliye Şenoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın vekilim cezaevinde de ziyaretime gelerek beni yalnız bırakmadı. Orada acıma burada da tahliye sonrası sevincimize ortak oldu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, bana inanan ve desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederim” diye konuştu. 
CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, sosyal medyada 15 Temmuz paylaşımı nedeniyle önce gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan Aliye Şenoğlu’na tahliyesinin ardından evinde ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Şenoğlu’nu tutukluyken cezaevinde, tahliye sonrasında da evinde ziyaret eden Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, “Gerçekler elbet bir gün ortaya çıkacak. AKP’nin insanlara ve ülkeye yaşattığı acılar elbet geride kalacak” dedi.

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, sosyal medya hesabından 15 Temmuz’a yönelik paylaşımı nedeniyle FETÖ suçlamasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Aliye Şenoğlu’nun tahliyesi sonrası evine geçmiş olsun ziyaretine gitti. Aliye Şenoğlu, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden İbrahim Özdiş, “AKP iktidarı insanları baskılarla yıldırmaya çalışıyor. Tutuklandığında cezaevinde de ziyaret ettiğim Aliye Şenoğlu’nun FETÖ ile bağlantısı olduğuna o zamanda inanmadım şimdide inanmıyorum. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir durumu var. Aliye arkadaşımızın bu terör örgütüyle bağlantısının olmadığı ortaya çıkmıştır, fakat eşi, çocukları bu tutuklama nedeniyle acı çekmiştir. Yaşanan bu acılar elbet bir gün geride kalacaktır ama bedel ödeyenlerin de yaşadıkları acı bir anı olarak hafızalarda yer edecektir” dedi.

Aliye Şenoğlu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın vekilim cezaevinde de ziyaretime gelerek beni yalnız bırakmadı. Orada acıma burada da tahliye sonrası sevincimize ortak oldu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, bana inanan ve desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.