Cumhurbaşkanı başdanışmanı Karayiğit Adana’da

GÜNDEM 24.08.2017 - 14:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2006+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Karayiğit Adana’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hukuk Başdanışmanı Ahmet Karayiğit, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adana’ya geldi. ÜLKE GÜNDEMİNİ KONUŞTULAR Daha önce Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu  (HSYK) üyeliği de yapan Ahmet Karayiğit, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde dostlarıyla buluştu. Yurdun çeşitli yerlerinde uzun yıllar Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan ve şu an Adana’da Avukatlık yapan Fikret Ünalan ve ünlü  Avukat Gökay Sarılı, Baş danışman Karayiğit ile hem ülke gündemini konuştular, hem de hasret giderdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hukuk Başdanışmanı Ahmet Karayiğit, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adana’ya geldi.

ÜLKE GÜNDEMİNİ KONUŞTULAR

Daha önce Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu  (HSYK) üyeliği de yapan Ahmet Karayiğit, Adana’nın Yumurtalık ilçesinde dostlarıyla buluştu. Yurdun çeşitli yerlerinde uzun yıllar Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan ve şu an Adana’da Avukatlık yapan Fikret Ünalan ve ünlü  Avukat Gökay Sarılı, Baş danışman Karayiğit ile hem ülke gündemini konuştular, hem de hasret giderdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.